Menu Zavřít

Jan Svatoš, Jan Kubiš, Petr Kania

2. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Ness Technologies

BRAND24

ředitelé
Technologická firma Ness Technologies posílila tým o tři nové manažery. Novým ředitelem divize finance se stal Jan Svatoš, finančním ředitelem Jan Kubiš, v čele lidských zdrojů je nově Petr Kania.
Jan Svatoš se v pozici ředitele divize Finance soustředí na další rozvoj divize a posílení pozice Nessu ve finančním sektoru. Ve firmě působí od roku 2006, nejdříve jako delivery manager v divizi finance, poté jako ředitel odborně orientované divize solution competency. Před nástupem do Ness pracoval v Komerční bance. Jan Svatoš je ženatý, má tříletého syna a rád odpočívá při poslechu dobré hudby.
Jan Kubiš působí v Ness jako finanční ředitel a své zkušenosti nasbíral za posledních deset let v mezinárodních společnostech s různým zaměřením. Do Ness přišel z Assa Abloy, kde měl na starost finanční oddělení pro osm východoevropských zemí. Je svobodný, volný čas rád tráví se svými blízkými na chalupě v jižních Čechách, má rád sport, hory a dobrou knihu.
Na pozici ředitele lidských zdrojů nastoupil Petr Kania, který ve firmě působí už od října 2008 jako QA & Testing dept. manager. Předtím pracoval v různých manažerských pozicích ve společnostech Logos, Suse a Novell.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).