Menu Zavřít

Jak vidí kauzu podnikatelé?

21. 2. 2005
Autor: Euro.cz

Anketa Premiér má nejspíš dojem, že jsme všichni hloupí. Myslím, že v civilizovaných zemích se situace, do které se dostal, řeší jediným způsobem: odchodem. Jaroslav Haubert Stavby a izolace Praha O celé kauze zatím vedle řady dohadů a tvrzení existuje skutečně málo podložených argumentů k tomu, aby člověk mohl učinit nějaký závěr.

Anketa

* Premiér má nejspíš dojem, že jsme všichni hloupí. Myslím, že v civilizovaných zemích se situace, do které se dostal, řeší jediným způsobem: odchodem.

Jaroslav Haubert Stavby a izolace Praha

BRAND24

* O celé kauze zatím vedle řady dohadů a tvrzení existuje skutečně málo podložených argumentů k tomu, aby člověk mohl učinit nějaký závěr. Z mého pohledu bude zajímavé spíš to, jak celá věc skončí. Zda někdo ponese následky, zda vše vyšumí do ztracena a jak rychle se na vše zapomene, tak jak to bývá v posledních letech obvyklé.

Pavel Šťovíček ředitel společnosti Logos * Chyba je v celém politickém systému a politické ne-kultuře. Každý politik by měl být jednoznačně a kdykoli schopen prokázat legální původ svých peněz. To je stejně tak jasné, jakože si středoškolský profesor nesmí nic začínat se studentkami. V tuto chvíli trefilo šídlo investigativních novinářů pana premiéra, příště to bude někdo jiný. Pravdivost jeho odpovědí si netroufám jednoznačně hodnotit, připadají mi ale divné. Odstoupit, popřípadě vůbec nelézt do politiky by měli všichni, kteří své příjmy nezískali legálně. Kvido Štěpánek Isolit-Bravo, s r. o. * Myslím, že by Gross měl odstoupit, ale nikoli kvůli svému bytu (nebuďme naivní - politika není služba lidem, ale sobě, a pokud jeden z politiků kvůli svému neprokázanému příjmu odstoupí, vůbec nic se na tom nezmění). Vadí mě, co se děje (nebo spíše neděje) pod vedením tohoto muže bez sebemenšího náznaku názoru, vzdělání či praxe. Školství, zdravotnictví, policie, armáda, věda, bytová politika, důchodová reforma, veřejnoprávní televize - jedna bezkoncepce „lepší“ než druhá. Tady mi jako občanovi utíkají miliardy. Jestli bude pan Standa s paní Šárkou bydlet v paneláku, nebo ve vile, je mi jaksi fuk. Závistivý opravdu nejsem. Robert Kleiner truconneXion** 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).