Menu Zavřít

JAK NA TO...

29. 3. 2004
Autor: Euro.cz

Rajčata plněná vaječným salátem Tento pokrm je osvěžující, chutný a vhodný kdykoliv - například jako lehká jarní večeře. Díky obsahu vajíček a tuňáka dostatečně zasytí, takže už se nemusíte pouštět do dalších kalorických jídel, stačí jen uzobávat plněná rajčátka z talíře, ozdobeného čerstvým salátem a další zeleninou.

BRAND24

Rajčata plněná vaječným salátem

Tento pokrm je osvěžující, chutný a vhodný kdykoliv - například jako lehká jarní večeře. Díky obsahu vajíček a tuňáka dostatečně zasytí, takže už se nemusíte pouštět do dalších kalorických jídel, stačí jen uzobávat plněná rajčátka z talíře, ozdobeného čerstvým salátem a další zeleninou. Potřebujeme kilo větších rajčat, 7 natvrdo uvařených vajec, dvě kvalitní konzervy tuňáka v oleji, půlku citronu a jednu cibuli. Rajčata skrojíme a dužninu vyjmeme lžičkou, dvě z nich pokrájíme na kousky. Tato pokrájená rajčata s dužninou ostatních promícháme v misce, přidáme na kostičky nakrájená vajíčka, tuňáka, najemno pokrájenou cibulku a zakapeme citronovou šťávou. Touto směsí naplníme vydlabaná rajčata. Můžeme dochutit pažitkou, pokud máme rádi středomořskou kuchyni, udělá nám radost i bazalka. Podáváme studené.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).