Menu Zavřít

Ivan Barabáš, Pavel Říha, Jan Topinka, Daniel Uličný

25. 1. 2011
Autor: Euro.cz

Havel & Holásek

partneři

BRAND24

Advokátní kancelář Havel & Holásek jmenovala čtyři nové partnery, čímž se jejich počet zvýšil na osmnáct. Ivan Barabáš (33) bude odpovídat za fungování ostravské pobočky a současně se bude zaměřovat na oblasti fúzí a akvizic, korporátního, bankovního a finančního práva a práva kapitálových trhů, insolvence a restrukturalizace, corporate governance a na právní úpravu vztahu s top managementem obchodních společností. V kanceláři Havel & Holásek pracuje od února 2004. Hovoří anglicky, ve volném čase se věnuje sportu.
Pavel Říha (33) se zaměří na oblast obchodního práva, corporate governance, práva nemovitostí, fúze a akvizice a na rozvoj vztahů s polsky hovořící klientelou. V kanceláři působí od dubna 2007. Hovoří anglicky, německy a částečně také francouzsky. Mezi jeho koníčky patří sport a antické drama.
Jan Topinka (34) bude v kanceláři spoluzodpovídat za oblast bankovního a finančního práva a práva kapitálových trhů. Mimo to se výrazně zapojí do budování systémů interního vzdělávání, rozvoje know-how a kontroly kvality poskytovaných služeb. Jan Topinka pracuje v advokátní kanceláři Havel & Holásek od října roku 2004. Hovoří anglicky a rusky a ve volném čase se rád věnuje cyklistice, historii, turistice, lyžování a fotografování.
Daniel Uličný (34) bude spoluodpovědný za vedení a rozvoj týmu v oblasti soudních sporů, arbitráží a specializované skupiny pro vymáhání pohledávek. Rovněž bude zapojen do týmů věnujících se francouzsky a italsky hovořící klientele. Daniel Uličný působí v kanceláři od září roku 2006. Hovoří anglicky, francouzsky a italsky a mezi jeho koníčky patří tenis a šachy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).