Menu Zavřít

Investiční úvěr 5 PLUS

14. 12. 2005
Autor: Euro.cz

Plus pro vaše financeČeská spořitelna v současné době svým klientům, ale i těm, kteří jejími zákazníky dosud nejsou, nabízí úvěry se zajištěním Evropského investičního fondu (EIF).

Plus pro vaše finance

Česká spořitelna v současné době svým klientům, ale i těm, kteří jejími zákazníky dosud nejsou, nabízí úvěry se zajištěním Evropského investičního fondu (EIF). Je to speciální úvěrový produkt s názvem Investiční úvěr 5 PLUS. Je určen k financování nákupu hmotného a nehmotného majetku a je poskytován jako střednědobý nebo dlouhodobý úvěr se splatností od 3 do 10 let, a to až do výše 5 milionů korun.

Investiční úvěr 5 PLUS je určen podnikatelům a malým firmám s obratem do 30 milionů korun, a to nejen pro ty s delší historií, ale i pro takové, kteří právě začínají. To z něj činí dostupný zdroj financování pro startující firmy i podnikatele, kteří na bankovním trhu jinak získávají půjčky velmi obtížně. Úvěr 5 PLUS ovšem není určen pro společnosti, které podnikají v zemědělství nebo mají více než 100 zaměstnanců.

Jednou z hlavních výhod úvěru je jeho částečné zajištění garancí EIF. Tato garance není poskytována přímo klientům, jedná se o globální garanční linku uzavřenou mezi Českou spořitelnou a fondem. Pro potenciální klienty to představuje nižší nároky na zajištění úvěru. O poskytnutí garance přitom není třeba žádat, je získána automaticky jako součást úvěru.

BRAND24

Úvěr 5 PLUS má i řadu dalších výhod. Jako spoluúčast na financování projektu stačí pouze 5 % z celkových nákladů na investici. K žádosti o úvěr navíc stačí pouhých pět dokladů, což představuje výrazně sníženou administrativu při vyřizování úvěru. Významná je i rychlost vyřizování - rozhodnutí o poskytnutí či zamítnutí úvěru ČS zájemci sdělí do pěti dní. Úroková sazba je pevná a garantovaná pro celou dobu splácení. Klient si může odložit počátek splácení jistiny úvěru až o pět měsíců.

Zpracováno z podkladů České spořitelny

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).