Menu Zavřít

INSPIRACE

2. 2. 2004
Autor: Euro.cz

Promítání diapozitivů z Mongolska a cestovatelská beseda o fascinující asijské zemi, kde překvapivě mnoho lidí mluví česky, se koná v brněnském Domě pánů zKunštátu 3. února od 18 hodin.

MONGOLSKO V BRNĚ VRCHOL ZIMNÍ TÁBORNICKÉ SEZONY

Sezona zimního táboření na sněhu se rozeběhla na plné obrátky. Klub českých turistů pořádá hned pět veřejných organizovaných akcí, při kterých si můžete vyzkoušet, že postavit stan na sněhu a přežít v něm mrazivou noc není nic hrozného. Od pátečního večera do nedělního dopoledne najdete stanová městečka na východočeském Žaltmanu v Jestřebích horách, u V řesovic v Chřibech na moravsko-českém pomezí, na Vyhlídce u jihočeského Vamberku, na Rohanovském vrchu u šumavských Prachatic a u Moldavy v Krušných horách.

PSÍ SPŘEŽENÍ MÍŘÍ DO BESKYD

Na Javorovém vrchu v Beskydech startuje o víkendu 7.-8. února dvoudenní závod psích spřežení Windy Trail. Závodit se bude na středně obtížné a středně dlouhé trati v disciplíně zvané mid.

BRAND24

**SKIALPINISTÉ V KRKONOŠÍCH

V sobotu 7. února se koná v okolí krkonošské Rokytnice nad Jizerou skialpinistická rally jednotlivců. Nepůjde jen o výsledný čas, ve kterém závodníci na širokých lyžích s nalepenými stoupacími pásy doběhnou do cíle, ale také o splnění několika bezpečnostních a dovednostních úkolů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).