Menu Zavřít

INSPIRACE

22. 12. 2003
Autor: Euro.cz

Po celé republice probíhá mnoho vánočních výstav a adventních akcí. Vybíráme některé z nich.

VÁNOČNÍ ČAS U BETLÉMA I NA KOLE

BRNO Zoologická zahrada pořádá 24. 12. organizované adventní prohlídky spojené se štědrovečerním krmením zvířat. Moravské zemské muzeum otevřelo do 17. 1. výstavu Tradiční Vánoce. JABLONEC NAD NISOU V galerii My je do 9. 1. možné shlédnout retrospektivní výstavu národopisce a historika Českého ráje Josefa Václava Scheybala. LOUNY

U restaurace Stromovka startuje 27. 12. v jednu hodinu odpoledne závod horských kol pro veřejnost Pedál. Účastníci mu již několik let přezdívají Novoroční šílenství.

PLZEŇ

Západočeské muzeum otevírá brány výstavy Veselé vánoční hody do 30. 12. V návštěvnickém centru pivovaru Prazdroj jsou k vidění až do 11. 1. betlémy.

PRAHA

Dnes 22. prosince končí čokoládové vánoční trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad. V centrále České spořitelny v Rytířské ulici probíhá výstava Medové Vánoce (betlémy, cukroví, ozdoby). Zároveň několik řezbářů pracuje přímo před zraky diváků na vánočních plastikách. Horolezecká stěna v Ruzyni pořádá 24. 12. Vánoční lezení v hale. Závodit mohou všichni příchozí od 8:30 hod. Podmínkou je vlastní vybavení a zkušenosti.

CONTENT24

SUCHDOL

Tradiční Vánoční splutí Lužnice pořádá tamní Vodácký klub na První svátek vánoční 25. 12.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).