Menu Zavřít

IKEA zavedla Mänland, hrací koutek pro muže

23. 9. 2011
Autor: profit

Švédská IKEA přišla se zajímavou novinkou určenou všem mužům, kteří doslova šílí ze společných nákupů se svými partnerkami. Nábytkářská společnost  proto představila velmi neotřelý nápad. Ve svých australských obchodních domech zavedla na zkoušku speciální místo nazvané Mänland.

Foto: Profimedia.cz

BRAND24

Mänland je zvláštní prostor, který , pánové prominou, funguje na principu dětských koutků, jen není určen malým capartům, ale je stvořen pro muže. A tak zatímco manželky a partnerky v klidu nakupují, jejich manželé a partneři nemusí trávit dlouhé hodiny s nimi a pomáhat jim vybrat ten správný odstín záclon nebo potahu na gauč. Pánové totiž mohou strávit svůj čas v obchoďáku tak, že si spolu s podobně „postiženými“ muži mohou zahrát stolní fotbal, hry na automatech, sledovat sportovní zápasy nebo si jen vychutnávat občerstvení, které IKEA prodává.

Od nového konceptu očekává společnost IKEA velký úspěch. Není divu, pánové na videu vypadají spokojeně a čeští zákazníci tak mají těm australským co závidět. Možná ale nepotrvá dlouho a dočkají se i v České republice. Podobné prostory chce totiž švédský gigant vyzkoušet i v jiných městech. V následujícím videu se můžete i vy podívat na to, jak vlastně „odkládací koutek pro muže“ Mänland v Austrálii funguje.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).