Menu Zavřít

Hledá se nejlepší novostavba pro bydlení

16. 7. 2007
Autor: Euro.cz

Ministerstvo pro místní rozvoj ve spolupráci s Českou komorou architektů vyhlašuje již 6. ročník prestižní soutěžní přehlídky realizovaných staveb Nový domov roku 2007. Termín pro přihlášení staveb je do 20. září. Cílem je podpora kvalitní architektury pro bydlení, a to zejména z pohledu konečného uživatele a současně ocenění dobré architektury.

Ministerstvo pro místní rozvoj ve spolupráci s Českou komorou architektů vyhlašuje již 6. ročník prestižní soutěžní přehlídky realizovaných staveb Nový domov roku 2007. Termín pro přihlášení staveb je do 20. září.

Cílem je podpora kvalitní architektury pro bydlení, a to zejména z pohledu konečného uživatele a současně ocenění dobré architektury. Porota bude stavby hodnotit na základě předložené dokumentace a vybrané stavby osobně navštíví.

BRAND24

Ministerstvo pro místní rozvoj uvolnilo letos na ceny celkovou částku ve výši 200 tisíc korun.

Soutěže se mohou účastnit všichni autoři staveb realizovaných na území České republiky. Účast je umožněna architektům, projektantům, investorům, dodavatelům a developerům, jednotlivcům, organizacím i obcím. Stavby mohou být do soutěže přihlášeny pouze se souhlasem autorů projektu a vlastníků objektu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).