Menu Zavřít

Frydrych novým šéfem v Česku

28. 8. 2009
Autor: Euro.cz

Adastra Group

CONTENT24

Tuzemská pobočka konzultační a softwarové firmy Adastra Group má nového generálního ředitele. S platností od 1. září byl do nejvyššího křesla firmy jmenován Ondřej Frydrych, který tak střídá dosavadní ředitelku Katarínu Machkovou. Informaci týdeníku EURO potvrdil generální ředitel Adastra Group Jan Červinka. „Vedení české části naší společnosti a zodpovědnost za její další vývoj přebírá Ondřej Frydrych. Věřím, že bude ve své roli stavět na silných manažerských dovednostech a dlouhodobých znalostech našeho firemního prostředí,“ říká Červinka.
Ondřej Frydrych (39) působí ve skupině Adastry sedm let, přičemž v poslední době se zaměřoval především na strategické řízení a konzultační byznys. V loňském roce měl například na starost vznik společnosti Adastra Business Consulting (ABC), nové firmy v rámci Adastra Group. Před nástupem do skupiny působil Frydrych především ve Spojených státech amerických, kde vystudoval Rochester Institute of Technology a pracoval pro společnosti Xerox či Kodak. Byl také jedním ze zakladatelů internetového projektu eProductivity.
Česká kancelář Adastra Group je největším zastoupením této česko-kanadské IT společnosti, která ve finančním roce končícím 30. zářím 2008 dosáhla tržeb 43,6 milionu eur, tedy asi 1,15 miliardy korun. Kromě ABC založila Adastra v loňském roce další dceřinou firmu Ataccama a nedávno uskutečnila akvizici společnosti BQS Consulting.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).