Menu Zavřít

FIRMY POZNAJÍ BRUSELSKÉ ÚŘADY

9. 5. 2006
Autor: Euro.cz

Hospodářská komora Studijní cestu do Bruselu pořádá Centrum pro evropskou integraci Hospodářské komory České republiky ve spolupráci s CEBRE, Českou podnikatelskou reprezentací při EU v Bruselu. Uskuteční se od 28. do 31. května. Cílem studijní cesty je přinést co nejvíce praktických a věcných informací týkajících se podnikání v rozšířené Evropě.

Hospodářská komora

Studijní cestu do Bruselu pořádá Centrum pro evropskou integraci Hospodářské komory České republiky ve spolupráci s CEBRE, Českou podnikatelskou reprezentací při EU v Bruselu. Uskuteční se od 28. do 31. května. Cílem studijní cesty je přinést co nejvíce praktických a věcných informací týkajících se podnikání v rozšířené Evropě. Podnikatelé se během své cesty seznámí s prostředím evropských orgánů a institucí a budou moci navázat přímé kontakty se zástupci Evropské komise, Evropského parlamentu, Evropské rady a Evropského hospodářského a sociálního výboru. O podpoře českých zájmů budou účastníci diskutovat s diplomaty ze Stálého zastoupení ČR při EU, s odborníky působícími v regionálních zastoupeních ČR a samozřejmě také se zástupci CEBRE. Do programu jsou zařazeny také diskuze s europoslanci.

„Hospodářská komora ČR přispívá realizací studijních cest do Bruselu k lepší informovanosti o možnostech lobbingu a podnikání v EU. Orgány Evropské unie nejsou nedostupné. Když má někdo zájem podnikat nebo něco prosadit, je to možné ať už jednáním na jednotlivých generálních ředitelstvích Evropské komise nebo prostřednictvím kanceláří jako je CEBRE,“ říká Jana Moravcová, ředitelka Centra pro evropskou integraci HK ČR, která má organizování cest na starosti.

CONTENT24

Studijní cesta do Bruselu Vám umožní nejen nahlédnout do zákulisí bruselských úřadů a utvořit si tak vlastní představu o fungování institucí a orgánů EU, ale také setkat se s těmi, jejichž prostřednictvím jsou zájmy ČR v Bruselu hájeny a prosazovány.

Cena studijní cesty činí 33 tisíc korun a zahrnuje odborný program v Bruselu, organizační zajištění, letenky, dopravu po Bruselu, ubytování v hotelu a tlumočení. Podrobnosti lze získat prostřednictvím e-mailu moravcova@komora.cz, na telefonu 296 646 481 nebo prostřednictvím faxového čísla 296 646 227. Informace najdete také na webu www.komora.cz/eu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).