Menu Zavřít

Firma Prologis ve Wroclawi spolupracuje s firmou Deichmann

21. 1. 2011
Autor: profit

První spolupráce těchto dvou společností je zárověň největší nájemní transakcí ve Wrocławi za rok 2010.

Foto: Prologis

Firma ProLogis, která se zabývá mezinárodním poskytováním distribučních nemovitostí, podepsala nové nájemní smlouvy na téměř 11 000 metrů čtverečních kancelářských a skladových prostor v ProLogis Parku Wrocław III se společností Deichmann–Obuwie, polskou pobočkou největšího řetězce prodejen s obuví v Evropě. Výstavba prostor bude dokončena ve druhém čtvrtletí roku 2011, kdy bude budova předána zákazníkovi k užívání.

Jedná se o první nájemní smlouvu podepsanou mezi ProLogisem a společností Deichmann–Obuwie, která je evropským lídrem v obuvnickém průmyslu a zaměstnává více než 28 000 lidí po celém světě. Skupina má více než 2 700 prodejen v 19 zemích. Deichmann plánuje ze svého nového distribučního centra zásobovat celé Polsko a část trhů v zemích střední a východní Evropy.

Při rozhodování o výběru kancelářských a skladových budov pro nás byla nejdůležitějším faktorem lokalita a efektivní přizpůsobení prostor dle našich specifických požadavků,“ řekl Wojciech Normand, viceprezident společnosti Deichmann-Obuwie.

BRAND24

Lokalita skladu v blízkosti letiště, v dosahu města a poblíž plánovaného wrocławského okruhu perfektně vyhovuje požadavkům našeho zákazníka – společnosti Deichmann,” řekl Maciej Cieliczko, logistic a industrial space department director společnosti Colliers International, který byl zodpovědný za tuto transakci. „Nabízíme skladové prostory té nejvyšší kvality přizpůsobené potřebám jednotlivých zákazníků. Tyto dvě výhody byly v kombinaci s výhodnými nájemními podmínkami hlavním důvodem, proč si zákazník vybral tuto lokalitu.

ProLogis Park Wrocław III se v současné době skládá ze čtyř budov o celkové rozloze 135 000 metrů čtverečních. Park je umístěn v blízkosti wrocławského okruhu, 7 kilometrů jihovýchodně od centra města. Mezi další zákazníky v tomto parku patří také společnosti Asplex (Acer), Curylo Asterix, DHL, Emperia Holding, Intercars, Jees Polska, Pol Mat, Selena, Sonoco Poland a Uldo Polska.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).