Menu Zavřít

FIREMNÍ AKCE NA DVOJÍ ZPŮSOB

28. 8. 2018
Autor: Regata Čechy, a.s.

Hotely Horizont a Port toho mají společného více, než bychom si možná na první pohled mysleli. Nelze je sice považovat za typické kongresové hotely, ale jejich vlastník a provozovatel, společnost Regata Čechy, a.s., se hned vedle individuální, rodinné klientely zaměřuje právě i na tu firemní. Ta je pro oba hotely klíčová zejména v období mimosezóny, na jaře a na podzim.

I přes shodnou filosofii a cílovou skupinu obou hotelů, je jejich firemní nabídka odlišná, a to je dáno zejména jejich polohou. Zatímco Horizont v Peci pod Sněžkou je horský hotel na úpatí naší nejvyšší hory, Port nalezneme přímo na břehu malebného Máchova jezera.

Jistota kvality
Nároky na kvalitu i požadavky na program se neustále zvyšují, na což oba hotely musí pružně reagovat. Akce připravují vždy na míru svým klientům a také jejich možnostem. Není výjimkou, když firmy využívají služeb obou hotelů. Sází tak na jistotu trvalé kvality služeb a v neposlední řadě i na zvýhodněnou cenu za loajalitu. Stejně jako u individuální klientely je hlavním cílem, aby každý host odjížděl s vědomím, že dostal víc, než očekával, a to v případě firem platí dvojnásob. Oba hotely disponují moderními sportovními a wellness centry a zakládají si také na kvalitní gastronomii.

 Hotel Horizont

Kde jinde než na horách
Hotel Horizont se díky své poloze stal specialistou především na outdoorové, teambuildingové akce, které jdou jen stěží uspořádat jinde než v Krkonoších nebo třeba přímo na Sněžce. Z účastníků se zde stávají záchranáři, jeskyňáři, horolezci, polárníci, mašéři psích spřežení a čeká je řada dalších zážitků. Garancí kvalitního a profesionálního přístupu je však nejen tým hotelu Horizont, ale i jeho partneři, se kterými úzce spolupracuje a mezi které patří Lanová dráha Sněžka, SkiResort Černá Hora-Pec, Skiresort LIVE či Monkey park & Relaxpark.

Firemní akce u jezera
Hotel Port nabízí moderní konferenční prostory, velký multifunkční sál a řadu salónků s výhledem na jezero. Dobrá dostupnost z Prahy, kvalitní zázemí a služby, ale i jedinečná poloha hotelu přímo na břehu Máchova jezera spolu s příjemnou atmosférou vytvářejí mimořádně atraktivní nabídku pro firemní klientelu. Tým hotelu však neusíná na vavřínech, a kromě akcí na míru nabízí svým klientům i originální doprovodné programy. Zejména na jaře a na podzim lze využít i hotelový lesopark s řadou sportovišť a vlastní písečnou pláží. K hotelovému molu může přirazit jedna ze čtyř místních výletních lodí. Největší z nich Máj s kapacitou až 250 pasažérů lze využít nejen pro zábavu v rámci doprovodného programu, ale i jako netradiční konferenční prostor.

Blíží se období závěrečného bilancování a vánočních večírků. Co takhle uspořádat letos ten váš u vody či na horách …

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT…
www.hotelhorizont.cz

VÁŠ PŘÍSTAV HOTEL PORT…
www.hotelport.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).