Menu Zavřít

Fashion Days

29. 9. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Kamila Štorková (29) byla jmenována do funkce nákupčí pro trhy v Česku a na Slovensku Fashion Days. Štorková má zkušenosti z obchodního prostředí především z Velké Británie, kde působila ve Fossil UK a v Group International. Je absolventkou Vyšší odborné školy ekonomických studií. Mezi její zájmy patří překládání z angličtiny, cestování a móda.

Touchdown Czech Republic
Firma Touchdown Czech Republic zabývající se vyhledáváním špičkových manažerů přímým oslovením posílila svůj tým o Petra Zíta, který nastoupil jako konzultant. Zít začal svou kariéru v oblasti bankovních a investičních produktů. V roce 2004 přešel do oboru personálního poradenství.

Unipetrol
Dozorčí rada společnosti Unipetrol přijala rezignaci dosavadního finančního ředitele a místopředsedy představenstva Wojciecha Ostrowského. Novým členem představenstva a finančním ředitelem společnosti zvolila Mariusze Kedru. Personální změny nabývají platnosti od 1. října. Kedra byl před příchodem do Unipetrolu provozním ředitelem a členem představenstva ve společnosti Lafarge Kruszywa i Beton. Kromě toho pracoval ve společnostech Lafarge Aggregates a Lafarge Polska. Ostrowski byl do představenstva firmy zvolen v roce 2007. Kedra je jedním z dalších čtyř členů představenstva společnosti.

BRAND24

Heineken ČR
Společnost Heineken ČR má novou mluvčí. Kateřinu Beute, která odchází na mateřskou dovolenou, v pozici vystřídá Dagmar Krausová (33). Manažerkou korporátních vztahů nadále zůstává Kateřina Eliášová.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).