Menu Zavřít

EURO Business Club XXVI

13. 10. 2009
Autor: Euro.cz

Společnost

Druhé podzimní setkání EURO Business Club neslo dvacáté šesté pořadí a uskutečnilo se 1. října 2009 v salonku Topaz v Prague Imperial Hotelu. V tradičně příjemném prostředí se sešli zástupci české ekonomické a politické scény (vpravo). Partnery večera, kterým patří díky, byly společnosti Anect, Sal. Oppenheim, Accenture, Telefónica O2 a Logica.

Foto 48
Hromadná

Foto 79
Ke družnému rozhovoru se sešli zleva Evžen Tošenovský, poslanec Evropského parlamentu,
Jiří Šuchman, ředitel pro veřejné záležitosti a regulaci (Telefónica O2 Czech Republic), Petr Herian, předseda představenstva a ředitel společnosti Newton Technologies, Nguyen Linh, člen politické strany Liberálové.cz, Tomáš Morávek, generální ředitel ČSOB Factoring, a Jaroslav Hloušek, generální ředitel společnosti Anect.

Foto 1
Šéfredaktor týdeníku EURO István Lékó (vpravo) se přivítal s Hanou Pavlištovou, managing directorkou České informační agentury, a Karlem Randákem, generálem ve výslužbě.

Foto 41 nebo 42
Nealkoholickým mokům holdovali zleva Jiří Pathy, generální ředitel firmy ETA, Jaroslava Hirschová, EBM for Financial Management České pojišťovny, a Martin Kment, ředitel pobočky GrECo, International, poradenství pro riziko a pojištění.

Foto 82
Došlo i na otázky z gastronomie. Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař Café Imperialu, jistě objasňoval nějaký speciální recept Jiřímu Kubínkovi, náměstku ministra financí.

Foto 85
Společně si podebatovali zleva Petr Herian, předseda představenstva a ředitel společnosti Newton Technologies, István Lékó, šéfredaktor týdeníku EURO, a Jan Skopeček, výkonný ředitel Centra pro ekonomiku a politiku.

BRAND24

Foto 9
Dobře se bavili zleva Jiří Kubínek, náměstek ministra financí, Břetislav Moc, Managing Consultant společnosti Logica, a Iveta Hrabánková, Senior Sales Executive, Logica.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).