Menu Zavřít

EURO Business Club XXIV

16. 6. 2009
Autor: Euro.cz

Společnost

Exkluzivní setkání EURO Business Clubu se konalo již po čtyřiadvacáté. V příjemném prostředí salonku Topaz v Prague Imperial Hotelu se sešly osobnosti naší domácí obchodní, ekonomické a politické scény. Celkovou atmosféru zachycuje snímek vpravo. Partnery večera byly společnosti Anet, Telefónica O2, Accenture, Sal. Oppenheim a Logica, kterým patří poděkování.

2.
Na přátelské popovídání si našli chvilku manažer Milan Cidlinský z Accenture Central Europe (vlevo) a
Jan Harant, předseda představenstva AGRO CS.

3.
O dobré zažití se postaral šéfkuchař Café Imperial Zdeněk Pohlreich.

4.
O zajímavých tématech jistě debatovali zleva Alois Míka, generální ředitel EPIC, Otakar Hora, partner a COO z KPMG Česká republika, a David Krajíček, managing partner Krajíček & Associates.

5.
Petra Buzková, společnice advokátní kanceláře Vyroubal Krajhanzl Školout, se šéfredaktorem Euronews Istvánem Lékem si našli místo k porozprávění u krásné harfy.

6.
Copak asi zaujalo Davida Šitu, viceprezidenta pro veřejnou zprávu společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a Radka Špicara, ředitele pro vnější vztahy Škody Auto?

BRAND24

7.
Řediteli odštěpného závodu LOM Praha Václavu Irovskému (vlevo) pozorně naslouchá Karel Muzikář, president společnosti Comenius (uprostřed), a Ivan Pilný, president Tuesday Business Network.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).