Menu Zavřít

Energie pro vaše podnikání

10. 9. 2007
Autor: Euro.cz

EDITORIAL Výrazy jako „energetická koncepce“ fungují pro většinu čtenářů jako spolehlivá bariéra přečtení článku. Přitom rostoucí ceny energií jsou v podnikání stále významnější nákladovou položkou. Pokusili jsme se proto na celou oblast podívat praktičtěji a srozumitelněji. Jak může firma ušetřit?

EDITORIAL

Výrazy jako „energetická koncepce“ fungují pro většinu čtenářů jako spolehlivá bariéra přečtení článku. Přitom rostoucí ceny energií jsou v podnikání stále významnější nákladovou položkou. Pokusili jsme se proto na celou oblast podívat praktičtěji a srozumitelněji. Jak může firma ušetřit? Kde lze získat podporu na alternativní zdroje? Na řadu podobných otázek naleznete odpověď v seriálu Energie ve firmě, který začíná na straně 44 tohoto čísla.

BRAND24

Kdybychom dnešní vydání chtěli označit nějakou barvou, nejspíš bychom zvolili vínovou. Vínu je totiž věnováno nejen hlavní téma, ale také rubrika Osobnost.

V minulém editorialu jsem vás zval na podzimní část podnikatelských setkání v regionech. Odkazoval jsem na podrobnější informace na straně 5, kde se ale nakonec kvůli změnám těsně před uzávěrkou objevila pozvánka na jinou akci Profitu. Za způsobený zmatek se omlouvám a věřím, že tentokrát už se s číslem strany trefím: program setkání je na straně 59. Pro jistotu dodávám i adresu webu, kde najdete průběžně aktualizované informace o dalších akcích: www.podnikatelskesetkani. cz. Těším se na viděnou už tuto středu v Pardubicích!

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).