Menu Zavřít

Emirates začíná létat na nové lince do Dakaru

3. 9. 2010
Autor: profit

Společnost Emirates posílila letecká spojení do západní Afriky novou přímou linkou do Dakaru. 1. září odstartovalo letadlo k již 105. destinaci nonstop spojení mezi Dubají a Senegalem.

Autor: Flickr.com

BRAND24

Nová linka sníží časovou náročnost současného spojení o celých osm hodin. „Cestující již nebudou muset využívat složitá spojení přes Evropu nebo jiné africké destinace. Místo toho mohou využít pohodlného nonstop spojení s Dubají, snadno se dostat do hlavních center na Středním východě, indickém subkontinentu, v Asii a Dálném východě,“ uvedl Nigel Page, Senior Vice President of Commercial Operations, Africa & Americas.

Jednou z klíčových částí dovozu ze Senegalu budou mořské plody, kdy Emirates SkyCargo plánuje v nákladovém prostoru A340-300 přepravit 3500 tun tohoto zboží za rok. Čerstvé produkty, jako humři, krevety a pražmani zlatí, budou k dostání v supermarketech a restauracích napříč SAE a zeměmi sdruženými v Radě pro spolupráci mezi arabskými zeměmi v Zálivu, stejně jako v různých destinacích v rámci letecké sítě Emirates zahrnující Atény, Larnaku, Řím, Milán, Madrid, Paříž a Bejrút.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).