Menu Zavřít

Duroňovo kolečko

16. 8. 2007
Autor: Euro.cz

Vodafone/Atlas.cz

BRAND24

Atlas.cz - třetí největší portál na českém internetu - bude mít od září nového generálního ředitele. Dosavadní šéf David Duroň totiž odchází k mobilnímu operátorovi Vodafone, kde bude zastávat post marketingového ředitele pro nefiremní zákazníky. Ředitelem Atlasu se stane Pavel Doležal, dosavadní finanční a provozní ředitel portálu. Duroň říká: „V oblasti marketingu pro nefiremní klientelu vidím velký potenciál. Konkurence na trhu mobilních komunikací je obrovská a zákazníci očekávají férové nabídky se skutečným přínosem, a to je přesně to, co jim chceme nabízet.“
Třiatřicetiletý Duroň šéfoval Atlasu od loňského března. Pod jeho vedením prošel portál několika změnami, například začal uživatelům nabízet novou generaci internetových map, e-mailových služeb či zavedl spolupráci se světově nejrožířenějším komunikačním nástrojem ICQ. Atlas za Duroňova působení téměř zdvojnásobil počet uživatelů a poprvé v historii vykázal provozní zisk. Přestupem do Vodafonu uzavírá Duroň pomyslné „kolečko“ v největších českých telekomunikačních firmách. V minulosti již působil v různých manažerských pozicích u společností T-Mobile, GTS Novera nebo Telefónica O2 (dříve Český Telecom).
Doležal (33) pracuje v Atlasu od roku 2005, předtím zastával ve společnosti Immorent ČR post manažera daňového oddělení. Dříve pracoval u auditorů Arthur Andersen a KPMG jako daňový poradce. K novému působení Doležal uvádí: „Za poslední dva roky urazil Atlas obrovský kus cesty a vydobyl si pověst jak mezi uživateli, tak i obchodními partnery. Mým hlavním cílem bude v nastoupeném trendu pokračovat.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).