Menu Zavřít

Důležité termíny

13. 3. 2006
Autor: Euro.cz

ÚTERÝ 14. BŘEZNA * Osmý ročník konference Internet a bezpečnost organizací se uskuteční v rámci akce Březen měsíc internetu. Hlavním tématem bude současný stav a možnosti zvýšení bezpečnosti organizací. Kontakt: stepanova@fame.utb.cz, tel.: 576 037 416. * První oficiální Nepálský večer se uskuteční v Praze.

ÚTERÝ 14. BŘEZNA

* Osmý ročník konference Internet a bezpečnost organizací se uskuteční v rámci akce Březen měsíc internetu. Hlavním tématem bude současný stav a možnosti zvýšení bezpečnosti organizací. Kontakt: stepanova@fame.utb.cz, tel.: 576 037 416.

* První oficiální Nepálský večer se uskuteční v Praze. Jedná se o workshop s více než 14 nepálskými touroperátory a zástupci Nepal Tourism Boardu. Kontakt: ntb@oninternet. cz, tel.: 241 723 302.

STŘEDA 15. BŘEZNA

* Možnostem hospodářské spolupráce s Francií se věnuje seminář, který pořádá ministerstvo průmyslu a obchodu. Cílem pracovního setkání je poukázat na pozitivní zkušenosti a výsledky obchodní spolupráce České republiky s Francií v rámci členství v Unii. Kontakt: hulkova@mpo.cz, tel.: 224 062 472.

* Obchodním jednáním v ruském jazyce bude věnován seminář, který v Praze pořádá agentura CzechTrade. Kontakt: seminare@czechtrade.cz, tel.: 224 907 500.

* Den otevřených dveří pořádá Okresní hospodářská komora Hodonín. Podnikatelé i zájemci o podnikání se budou moci bezplatně seznámit s činností komory a její nabídkou zejména malým a středním podnikatelům. Kontakt: info@ohkhodonin.cz, tel.: 518 610 621.

* Komunikace a prezentace nejen pro controllery je název dvoudenního trainingu, který v Praze pořádá Point Consulting. Akce bude věnována analýze a vylepšování komunikačních, přesvědčovacích a prezentačních technik. Kontakt: tritova@point-consulting. cz, tel.: 225 096 445.

ČTVRTEK 16. BŘEZNA

* V Bruselu začíná European Business Summit 2006. Tento dvoudenní summit patří ke klíčovým akcím v rámci evropského obchodu. Kontakt: info@ebsummit.org, tel.: 32 2 515 08 11.

* Ochraně spotřebitele v rámci Evropské unie bude věnován seminář, který v Praze pořádá Eurocentrum Praha. Akce je součástí cyklu seminářů, které budou zaměřeny na problematiku Evropské unie a na otázky související s členstvím České republiky. Kontakt: Eurocentrum. Praha@euroskop. cz, tel.: 800 200 200.

* Veletrh bytové kultury, stavby a renovace Nový dům a byt 2006 začíná na pražském výstavišti v Letňanech. Akce potrvá až do 19. března. Kontakt: chmel@terinvest.com.

* Začíná bilaterální kontaktní setkání Srí Lanka - Czech Interprise. Akci pořádá Hospodářská komora ČR ve spolupráci s Ceylon Chamber of Commerce. Jedná se o podnikatelské setkání typu Europartenariat, na které Evropská komise poskytuje finanční podporu pro české podnikatele až do výše 50 procent nákladů. Kontakt: hansl@komora.cz, tel.: 296 646 253.

* Sporům v obchodních vztazích se zahraničním partnerem bude věnován seminář, který pořádá Okresní hospodářská komora Brno. Kontakt: seminare@ohkbrno.cz, tel.: 541 159 055.

ČTVRTEK 23. BŘEZNA

* Controllingová akademie, certifikovaný cyklus seminářů, zahajuje další sezonu. Ve třech návazných seminářích získají účastníci ucelený přehled o koncepci controllingu, jednotlivých nástrojích, metodách a jejich praktické aplikaci. Kontakt: tritova@point-consulting.cz, tel.: 225 096 445. 

DAŇOVÉ TERMÍNY PONDĚLÍ 13. BŘEZNA

* spotřební daň

- splatnost daně za leden (mimo spotřební daně z lihu)

STŘEDA 15. BŘEZNA * daň z příjmů

- čtvrtletní záloha na daň

- podání hlášení platebního zprostředkovatele

PONDĚLÍ 27. BŘEZNA

* spotřební daň

- splatnost daně za leden (pouze spot

řební daň z lihu)

- daňové přiznání za únor

- daňové přiznání k uplatnění nároku na

vrácení spotřební daně z topných olejů,

zelené nafty a ostatních (technických)

benzinů za únor (pokud vznikl nárok)

* daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za únor

PÁTEK 31. BŘEZNA

BRAND24

* daň z příjmů

- přiznání k dani a daň za rok 2005

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).