Menu Zavřít

Důležité termíny

19. 6. 2006
Autor: Euro.cz

PONDĚLÍ 19. ČERVNA * Ekonomické a daňové minimum pro začínající podnikatelky je název semináře, který ve Zlíně pořádá tamní obchodní a hospodářská komora. Kontakt: info@ohkzlin.cz, tel.: 576 011 502. ÚTERÝ 20. ČERVNA

PONDĚLÍ 19. ČERVNA

* Ekonomické a daňové minimum pro začínající podnikatelky je název semináře, který ve Zlíně pořádá tamní obchodní a hospodářská komora. Kontakt: info@ohkzlin.cz, tel.: 576 011 502.

ÚTERÝ 20. ČERVNA

* Veřejným zakázkám v České republice, Rakousku a Bavorsku bude věnován seminář, který v Plzni pořádá Euro Info Centrum BIC Plzeň ve spolupráci s EIC v Linci a v Mnichově. Účastníci zde získají informace o evropské i národní legislativě týkající se veřejných zakázek. Kontakt: pospisilova@bic.cz, fax: 377 235 320.

* Workshop na téma veřejné zakázky podle nového zákona pořádá Centrum pro evropskou integraci ve spolupráci s Advokátní kanceláří Jiřího Taišla. Akce se uskuteční v Opavě. Kontakt: brabcova@komora.cz, fax: 296 646 227.

STŘEDA 21. ČERVNA

* Podnikatelským příležitostem v Nizozemsku bude věnován seminář, který v Praze pořádá vládní agentura CzechTrade. Akce je určena pro firmy mající zájem o export do Nizozemska, i pro ty, které chtějí navázat výrobní spolupráci. Na přednášku navážou individuální krátké konzultace s ředitelkou zahraniční kanceláře CzechTrade v Rotterdamu. Kontakt: info @czechtrade.cz, tel.: 224 907 500.

* Seminář pro zájemce o získání finanční podpory v rámci Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha, Opatření 4.1 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců pořádá Úřad práce hlavního města Prahy.

Kontakt: ivana.skrbkova @aa.mpsv.cz.

ÚTERÝ 27. ČERVNA

* Začíná dvoudenní Finanční fórum pro malé a střední podniky. Akce, kterou v Plzni pořádá agentura CzechInvest, bude věnována především otázce financování podnikatelských projektů. Více informací a přihlášku naleznete na www.czechinvest. org v sekci kalendář akcí.

* Seminář věnovaný normám ČSN EN ISO řady 9000 v Ostravě pořádá Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje. Část setkání bude věnována obecnému významu certifikace. Kontakt: info@khkmsk.cz, tel.: 597 479 328.

* Konzultační den s česky hovořící německou právničkou Dr. Pawelka pořádá v Praze Hospodářská komora. Konzultace je možná zejména v oblastech obchodních vztahů s německým subjektem či vymáhání pohledávek v Německu.

Kontakt: wimmerova@komora.cz, tel: 296 646 256.

STŘEDA 28. ČERVNA

* Česká republika a vstup do schengenského systému je námětem semináře, který v Praze pořádá Eurocentrum Praha. Akce je součástí cyklu „Bezpečné Česko v bezpečné Evropě“. Kontakt: bezpecne.cesko @email.cz, tel: 800 200 200.

ČTVRTEK 29. ČERVNA

* Roli e-learningu při přípravě rozvojových plánů firemních pracovníků bude věnován seminář, který se uskuteční v Praze. Kontakt: michal.zalesak@celn.cz, tel.: 222 250 707.

BRAND24

SOBOTA 1. ČERVENCE

* Začíná podnikatelská mise, která doprovodí náměstka ministra průmyslu a obchodu Martina Tlapu na jeho pracovní návštěvě Číny. Akce, kterou pořádá Svaz průmyslu a dopravy, končí 8. července. Mise je organizována při příležitosti prvního zasedání Česko-čínského ekonomického výboru v Pekingu ve dnech od 4. do 6. července. Kontakt: mtrublova@spor.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).