Menu Zavřít

Důležité termíny

29. 11. 2004
Autor: Euro.cz

Využity jsou informace ČTK a Businessinfo.cz PONDĚLÍ 29. LISTOPADU Liberální institut pořádá diskuzní fórum na téma regulace reklamy na léčiva . Začíná v 19 hodin v konferenčním sále budovy ve Spálené ulici 51, Praha 1. Organizátoři prosí o potvrzení účasti na e-mail Petra.Bekova@libinst.

Využity jsou informace ČTK a Businessinfo.cz

PONDĚLÍ 29. LISTOPADU Liberální institut pořádá diskuzní fórum na téma regulace reklamy na léčiva . Začíná v 19 hodin v konferenčním sále budovy ve Spálené ulici 51, Praha 1. Organizátoři prosí o potvrzení účasti na e-mail Petra.Bekova@libinst.cz nebo na tel. 224 930 796. Seminář Centra pro ekonomiku a politiku s názvem Finanční rámec EU 2007 - 2013 se uskuteční od 17 hodin na pražském Žofíně. S příspěvkem vystoupí náměstek ministra zahraničních věcí Vladimír Müller, člen rozpočtového výboru Evropského parlamentu Hynek Fajmon a výkonný ředitel Centra pro ekonomiku a politiku Petr Mach. Informace: tel./fax: 222 192 406. ÚTERÝ 30. LISTOPADU Čeští pěstitelé vinné révy mohou do tohoto data předkládat žádosti o dotace na obměnu vinic . Končí nabídka společnosti České radiokomunikace na odkup svých akcií od minoritních akcionářů. Firma akcie vykupuje v souvislosti s jejich stažením z kapitálových trhů. Na silnici I/7 Praha-Chomutov bude otevřen zrekonstruovaný most u Brandýsku na Kladensku. V libereckém Domě kultury se uskuteční seminář k podpoře podnikání z fondů EU . Pořádá ho regionální kancelář agentury CzechInvest pro Liberecký kraj. Kontakt: j.koranda@focus-age.cz. STŘEDA 1. PROSINCE Setkání s německou hospodářskou delegací se uskuteční v kongresovém sále ČSTV na pražské Novotného lávce. Akci pořádají německé Sdružení pro hospodářskou a technologickou spolupráci a Asociace inovačního podnikání ČR za podpory německého ministra hospodářství. V libereckém Centru Babylon začíná 3. ročník veletrhu průmyslové elektrotechniky, elektroniky a energetiky Elektrofest Liberec . Potrvá do 2. prosince. Seminář k Operačnímu programu Průmysl a podnikání pořádá regionální kancelář agentury CzechInvest pro Královéhradecký kraj. Přihlášky: hradeckralove@czechinvest.org. Technologické centrum AV ČR organizuje misi rakouských dřevařských firem . Nabídnuty budou nové technologie, zejména na renovaci klasických betonových velkoplošných staveb. Kontakt: tel.: 220 390 713, e-mail: kudrnova@tc.cas.cz. Dobrovolnou dražbu objektu Nová tržnice v Ústí nad Labem pořádá společnost Česká aukční a dražební. Nejnižší podání činí 56,5 milionu korun. ČTVRTEK 2. PROSINCE

Seminář k Operačnímu programu Průmysl a podnikání pořádá regionální kancelář agentury CzechInvest pro Plzeňský kraj. Přihlášky: plzen@czechinvest.org. V hotelu S.E.N. v Senohrabech u Prahy začíná dvoudenní Strategické fórum , na kterém se každoročně setkává více než stovka předních osobností české podnikatelské a politické sféry. Více informací a program na www.topvision.cz/sforum.

Seminář “ Povolování staveb na území hl. m. Prahy“ pořádá Studio Axis ve spolupráci s Magistrátem hl. m. Prahy. Kontakt: tel.: 271 732 095, 271 736 620, e-mail: studio@studioaxis.cz.

Mostecká hospodářská komora pořádá seminář o řízení jakosti v malých a středních firmách . Uskuteční se v budově finančního úřadu v Mostě. Kontakt: tel.: 476 206 516, 476 206 525, e-mail: reditel@ohk-most.cz.

V Telči na Jihlavsku otevřou kancelář zastupující Dolní Rakousy pro obce a podnikatele.

PÁTEK 3. PROSINCE

V Bratislavě začíná veletrh spotřebního zboží “ Christmas days “. Potrvá až do 19. prosince. Kontakt na pořadatele: tel.: ++421-2-67272140, e-mail: incheba@incheba.sk.

SOBOT A 4. PROSINCE Společnost Tesco Stores otevře v Táboře svůj první hypermarket v Jihočeském kraji, celkově devatenáctý v České republice. PONDĚLÍ 6. PROSINCE

Do tohoto data se lze přihlásit do výběrového řízení na pronájem Městského domu a sousední budovy na náměstí T. G. M., který vypsala radnice v Přerově. (Podrobněji v Profitu č. 48/2004.)

Fakulta textilní Technické univerzity v Liberci a Výzkumné centrum Textil pořádají 11. ročník mezinárodní konference Struktura a strukturní mechanika textilií STRUTEX, kde se setkají odborníci na textilní technologie a textilní materiálové inženýrství. Kontakt: tel.: 602 770 114, e-mail: jaroslavakocarkova@vslib.cz.

V Moskvě začíná veletrh strojů, vybavení, materiálů a polotovarů pro výrobu nábytku a dřevěných doplňků Interkomplekt. Končí 10. prosince. Kontakt na pořadatele: MVK - International ExhibitionCompany, tel.: ++7-095-9950595, fax: ++7-095-2680891, e-mail: info@mvk.ru.

Česká agentura na podporu obchodu CzechTrade pořádá v P raze seminář “ Jak získat obchodního partnera v USA “. Seminář povede ředitel zahraniční kanceláře CzechTrade v Chicagu. Kontakt: tel.: 224 907 500, e-mail: seminare@czechtrade.cz.

ÚTERÝ 7. PROSINCE

Hospodářská komora okresu Přerov připravila odborný seminář „Aspekty přechodu z daňové evidence na podvojné účetnictví a daňové dopady“. Bližší informace: tel.: 581 210 205, e-mail: hkprerov@hkprerov.cz.

V hotelu Zámek ve Velké Bystřici se uskuteční seminář “ Účetní závěrka 2004 “. Informovat bude mimo jiné o novinkách letošního roku. Kontakt: Deloitte&Touche CR, Lenka Koloušková, tel.: 585 227 923, e-mail: lkolouskova@deloitteCE.com.

V Paříži začíná mezinárodní veletrh průmyslových subdodávek MIDEST . Potrvá do 10. prosince. (Podrobnosti v P rofitu č. 36/2004). Kontakt v ČR: tel.: 224 907 592, e-mail: jan.rechtacek@czechtrade.cz, nebo tel.: 283 930 812, e-mail: a.hughes@businessnt.cz

STŘEDA 8. PROSINCE Dražba domu nazývaného Modrý pavilon se uskuteční v Malé Úpě v Krkonoších. Vyvolávací cena objektu z roku 1850 je 2,8 milionu korun. Dražbu pořádá společnost Top Credit. Více informací: tel.: 415 658 679, e-mail: topcredit@topcredit.cz. ČTVRTEK 9. PROSINCE

Diskuzní setkání “ Realitní trh 2004-2005 - bilance a plány“ se uskuteční v pražském hotelu Corinthia Towers. Pořadatelem je MSG holding, vydavatel časopisu Stavební Fórum. Kontakt: tel.: 267 206 243, e-mail: produkce@msgroup.cz

PÁTEK 10. PROSINCE Do tohoto data lze podávat nabídky na nákup dluhů společnosti Plynostav Pardubice . Pohledávky v celkové výši 184,6 milionu korun chce strategickému investorovi prodat Česká konsolidační agentura. ÚTERÝ 14. PROSINCE Seminář “ Autorská práva v podnikání “ pořádá Hospodářská komora okresu Přerov. Účastníci obdrží informace o autorskoprávní a soudní ochraně v podnikání a především jak se vyvarovat tzv. pirátství v oboru autorského práva. Bližší informace: tel. : 5814 210 205, e-mail: hkprerov@hkprerov.cz. DANĚ A POJIŠTĚNÍ

úterý 30. listopadu

* daň z nemovitostí - poslední splátka daně (všichni poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč)

středa 8. prosince

* Nejpozději do tohoto dne musí zaměstnavatelé i OSVČ odvést zálohy na sociální a zdravotní pojištění za měsíc listopad. Pokud má firma pevně stanovený výplatní termín dříve, odvádějí se zálohy nejpozději k tomuto termínu.

pátek 10. prosince

* spotřební daň

BRAND24

- splatnost daně za říjen

*** 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).