Menu Zavřít

Druhá verze Touaregu láká na slevové pakety

8. 1. 2007
Autor: Euro.cz

NOV Ý VOLKSWAGENNa český trh přišla minulý týden druhá verze Volkswagenu Touareg. Jeho cena začíná na 1 293 300 korunách, nabízí i podnikatelskou verzi N1. Lákadlem mají být také slevové pakety s úsporou až 205 900 korun.Nový model má přestylizovanou příď, kde beze změny zůstalo jen víko kapoty.

NOV Ý VOLKSWAGEN Na český trh přišla minulý týden druhá verze Volkswagenu Touareg. Jeho cena začíná na 1 293 300 korunách, nabízí i podnikatelskou verzi N1. Lákadlem mají být také slevové pakety s úsporou až 205 900 korun.

Nový model má přestylizovanou příď, kde beze změny zůstalo jen víko kapoty. Mezi 2300 novinkami zaujme chromovaná mřížka chladiče ve tvaru erbu, která je typická pro všechny poslední modely Volkswagen. Úpravy se dotkly i zádě vozu: nový zadní spoiler zlepšuje aerodynamiku, koncová a brzdová světla jsou zdokonalena a úpravou zadního nárazníku a koncovky výfuku designéři docílili sportovnějšího střihu zadní části. Auto je prý „nadupané“ technickými novinkami. Jedná se o systémy ABSplus, Front Scan, Side Scan, inovovaný systém ESP, paket pro dynamickou jízdu s adaptivním vyrovnáváním náklonu nebo snímač proti převrácení nebo audiosystém Dynaudio.

V lednové nabídce nechybí čtyři údajně vzájemně kombinovatelné zvýhodněné pakety výbav. Zákazník s nimi ušetří celkem až 205 900 Kč! Pakety obsahují například pneumatický podvozek, navigační systém, parkovací kameru nebo kompas.

BRAND24

NOVÝ OSMIVÁLEC SE VSTŘIKOVÁNÍM

Jako první Volkswagen je Touareg poháněn zážehovým vidlicovým osmiválcem s přímým vstřikováním paliva FSI o objemu 4,2 litru a s výkonem 257 kilowattů. Nový motor V8 dodává výkon 257 kilowattů a maximální točivý moment 440 Nm. Nabídku zážehových jednotek doplňuje motor V6 FSI s 206 kilowatty. K dispozici jsou i tři přeplňované vznětové agregáty s přímým vstřikováním TDI, které jsou všechny sériově opatřeny částicovým filtrem DPF.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).