Menu Zavřít

dopisy

23. 9. 2002
Autor: Euro.cz

Vážená redakce, dovolte mi, abych se s Vámi rozdělil o svou zkušenost z povodní, respektive z vlivu této katastrofy na můj osobní život. Jsem majitelem bytu v Praze - Holešovicích. Spodní část našeho činžovního domu byla zatopena, můj byt je naštěstí vysoko v pátém patře, takže zkáze unikl.

Vážená redakce,

dovolte mi, abych se s Vámi rozdělil o svou zkušenost z povodní, respektive z vlivu této katastrofy na můj osobní život. Jsem majitelem bytu v Praze - Holešovicích. Spodní část našeho činžovního domu byla zatopena, můj byt je naštěstí vysoko v pátém patře, takže zkáze unikl. Ale k věci. Vzápětí po opadnutí vody se vyskytly informace, že tržní hodnota nemovitostí, které se nacházejí v zátopových oblastech nebo místech zasažených vodou, půjde prudce dolů. Z toho jsem samozřejmě neměl vůbec žádnou radost. Jaké však bylo mé překvapení, když jsem se v těchto dnech v novinách dočetl, že hodnota mého bytu, potažmo všech pražských bytů, které leží v oblastech postižených vodou, se má zvýšit až o neuvěřitelnou čtvrtinu. Jestliže je tento odhad správný, znamená to v mém případě zhodnocení majetku o několik set tisíc korun. To člověka pochopitelně potěší. Kladu si však otázku, jak je možné, že v tak krátké době, se vyskytly tak naprosto opačné informace, a kde je tedy pravda. Můžete se, prosím, této problematice věnovat ve Vašem listu? Jsem pevně přesvědčen, že dané téma nebude zajímat pouze mne, ale i tisíce dalších občanů naší země. O realitních kancelářích či stavebních firmách nemluvě. Děkuji a zůstávám s pozdravem.

BRAND24

Vážení čtenáři! Budeme rádi, podělíte-li se s námi o svoje názory a zkušenosti. Uvítáme reakce na naše články i podněty ze života, které nás mohou inspirovat k dalším materiálům.

Pište nebo telefonujte: Profit Vinohradská 1511/230 100 00 Praha 10 tel.: 225 010 366 fax: 225 010 377 profit@profit.cz kontaktní osoba: Zdena Vavírková

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).