Menu Zavřít

Dokonalost a originalita

26. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Francesco Biasia, Alberto Guardiani, Stone Island, Pařížská the Address

Strana IV
Pařížská The Address Nový úhel pohledu Jestli hledáte něco extra, navštivte butik Pařížská The Address v Pařížské ulici 5 na Praze 1, protože tam se to zvučnými návrhářskými jmény jen hemží. Kromě vyhlášených světových značek, jako jsou Brunello Cuccinelli, Drykorn, Freitag, Moncler či Paul Frank, tady seženete také luxusní obuv geniálního návrháře Marka Jacobse. Jeho nejnovější kolekce značky Marc by Marc Jacobs vás ohromí extravagancí a originalitou. Retrobalerínky, lodičky s jehlovým podpatkem i pohodlné žabky přímo vybízejí k procházce po městě a byl by hřích alespoň jedny nemít ve svém botníku.
Jasným důkazem toho, že sportovní prvky pronikají i do společenského oblečení, je anglická značka Fred Perry. Její modely jsou snadno identifikovatelné díky logu s vavřínovým věncem a hlavně originálnímu stylu. Fred Perry je spjat s Wimbledonem a je oblíbený především u mladé britské generace v čele s rebelem Peterem Dohertym. Na vizionářskou módní vlnu vás naladí japonský módní guru - Yohji Yamamoto. Pánská i dámská kolekce Y's je exkluzivně k dostání právě v butiku Pařížská The Address. Pro sezonu jaro a léto 2007 se Yohji nechal inspirovat zejména černou barvou, v kolekci však nechybí ani tradiční olivová, modrá, červená či hnědá všech odstínů. Hitem je linie kalhot a šatů, které svou modrou barvou a střihem připomínají pracovní kalhoty - montérky. Součástí kolekce jsou i topy, trička a svetříky v přírodních natural barvách a velmi volných XL střizích. Neméně zajímavá je i kolekce doplňků včetně bot, šátků a slunečních brýlí. Naprostou novinkou v butiku Pařížská The Address je italská sportovně elegantní značka pro ženy i muže - C. P. Company. Je určena všem milovníkům sportu, dobrodružství a aktivně tráveného času. Modely vynikají hlavně svou praktičností a účelovostí, materiály i střihy se přizpůsobí vašemu tělu při jakémkoliv pohybu. Nejznámějším kouskem z dílny C. P. Company je pánská sportovní bunda s brýlemi a kapucí, již můžete využít při sportu v přírodě. Kolekce na jaro a léto 2007 líčí muže i ženu s nebojácnou povahou jako milovníky nebezpečí. V nabídce nechybí trička, bundy, kalhoty i svetry v odvážných barevných kombinacích.

Strana VI
Francesco Biasia Luxus po italsku Návrháři italské značky Francesco Biasia vědí, jak na svou stranu získat všechny milovnice dokonalých kabelek, obuvi a stylových doplňků. Letošní kolekce kabelek na jaro a léto 2007 vás oslní množstvím barev, precizními střihy a hlavně stylovými detaily. Barevná paleta přechází od žhavé červené přes mrazivou stříbrnou až k metalické zlaté. Hitem letošní sezony je však bezesporu temně modrá barva, která je tuto sezonu předurčena nahradit klasickou černou. Jste-li ctitelkou módních trendů, značka Francesco Biasia pro vás připravila hi-tech lakované kabelky i tašky s módními přezkami a zipy. Pro všechny vyznavačky klasiky však v nabídce nechybí ani jednoduché kabelky v neutrálních tónech béžové, hnědé nebo černé. V butiku v Pařížské ulici 5 najdete i pestrý výběr trendové obuvi, které dominuje široký výběr klasických balerínek či lodiček s otevřenou špičkou. Sortiment butiku zahrnuje i velký výběr doplňků, jako jsou peněženky, pásky, klíčenky či deštníky.

CONTENT24

Alberto Guardiani Móda s grácií Letošní kolekce pánské a dámské obuvi značky Alberto Guardiani se nese ve znamení divokých barev a netradičních materiálů. Italská zručnost, propracované detaily a originální střihy se snoubí s nejnovějšími módními trendy. Tyto exkluzivní doplňky jsou zdobené nápadnými barvami, jako jsou červená nebo modrá, ale v kolekci nechybí ani neutrální přírodní tóny hnědé či béžové. Módní návrháři si pohráli s již tradiční sportovní řadou G a vytvořili originální sportovní modely z unikátních materiálů. Máte-li navíc v úmyslu poskytnout luxus, který dopřáváte sobě, i svým ratolestem, v butiku Alberto Guardiani koupíte i stylovou dětskou kolekci plnou netradičních modelů. Zajděte se sami přesvědčit do butiku v Pařížské 24 v Praze 1.

Stone Island Ve znamení pokroku Nejvyšší kvalita, sportovní materiály a čtyřcípá hvězda - to všechno jsou poznávací znamení jedné z nejluxusnějších pánských sportovních značek v Evropě, Stone Island. Když hledáte pohodlí v luxusním balení, je pro vás tato značka šitá na míru. Stone Island si oblíbili sportovci i sportovní příznivci všeho druhu, na jedné straně angličtí hoolingans, na druhé fotbalista David Beckham, který se stal tváří značky v minulých letech, a to hlavně pro její originální nápady a propracované střihy. Bundy, mikiny, svetry či sportovní kalhoty jsou účelné, praktické a splní i ta nejnáročnější přání každého dobrodruha. Hitem je džínová linie Stone Island Denim, která se do povědomí veřejnosti zapsala hlavně díky výborným střihům. V Čechách je velkým příznivcem značky Stone Island herec Martin Dejdar.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).