Menu Zavřít

Dejte o sobě vědět!

26. 5. 2008
Autor: Euro.cz

S dotazy ohledně chystaného celostátního sněmu Hospodářské komory jsme e-mailem oslovili většinu krajských a okresních komor.

Zhruba polovina nám pak zaslala odpovědi. V jednom případě regionální předseda odpověděl, že dění kolem fungování sdružení a volby nového předsedy považuje za vnitřní záležitost a nic bližšího neřekne. Budiž. Mnohem víc nás překvapila reakce ze zbývajících regionů: Na otázky, doručené na oficiální kontakty uváděné na jejich internetových stránkách, nepřišla během měsíce žádná odpověď. Kdyby na našem místě byl podnikatel, zajímající se například o členství nebo potřebující určitou radu, nejspíš by ho tato zkušenost odradila.

Právě odlišnou „aktivitu“ různých regionů, společně s roztříštěností některých krajů zmiňují představitelé komory jako jeden z přetrvávajících problémů. V hodnocení uplynulých šesti let pod vedením Jaromíra Drábka ale jinak převažují jednoznačně pozitivní ohlasy – kritika nezazněla ani při rozhovorech mezi čtyřma očima během mých občasných setkání s vedením regionálních komor. Výrazně se zlepšila také komunikace ústředí k médiím. Teď už jen aby se zlepšili i v těch místních sdruženích, o jejichž činnosti se my ani podnikatelé-nečlenové celý rok nic nedozvíme.

BRAND24

Petr Kučera

šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).