Menu Zavřít

Daňový kalendář pro rok 2004

5. 1. 2004
Autor: Euro.cz

pondělí 26.- spotřební daň- splatnost daně za listopad 2003- daňové přiznání za prosinec 2003- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty a technického benzinu a mazacích olejů za prosinec 2003 (pokud vznikl nárok)- daň z přidané hodnoty- daňové přiznání a daň za 4.

LEDEN pondělí 26. - spotřební daň - splatnost daně za listopad 2003 - daňové přiznání za prosinec 2003 - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty a technického benzinu a mazacích olejů za prosinec 2003 (pokud vznikl nárok) - daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za 4. čtvrtletí a za prosinec 2003 ÚNOR

pondělí 2.

- daň silniční

- daňové přiznání a daň za rok 2003

- daň z nemovitostí

- daňové přiznání (úplné) nebo dílčí daňové přiznání na rok 2004

pondělí 16.

- daň z příjmů

- podpis prohlášení k uplatnění nezdanitelných částek a podpis prohlášení k provedení ročního zúčtování záloh

- podání žádosti o provedení ročního zúčtování správcem daně

pátek 20.

- daň z příjmů

- vyúčtování daně z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků za zdaňovací období 2003

úterý 24.

- spotřební daň

- splatnost daně za prosinec 2003

středa 25.

- spotřební daň

- daňové přiznání za leden

- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za leden (pokud vznikl nárok)

- daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za leden

BŘEZEN čtvrtek 11. - spotřební daň - splatnost daně za leden pondělí 15. - daň z příjmů - čtvrtletní záloha na daň čtvrtek 25. - spotřební daň - daňové přiznání za únor - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za únor (pokud vznikl nárok) - daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za únor středa 31. - daň z příjmů - přiznání k dani a daň za rok 2003 DUBEN pátek 9. - spotřební daň - splatnost daně za únor čtvrtek 15. - daň silniční - záloha na daň za 1. čtvrtletí pondělí 26. - spotřební daň - daňové přiznání za březen - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za březen (pokud vznikl nárok) - daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za 1. čtvrtletí a za březen KVĚTEN

pondělí 10.

- spotřební daň

- splatnost daně za březen

úterý 25.

- spotřební daň

- daňové přiznání za duben

- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za duben (pokud vznikl nárok)

- daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za duben

pondělí 31.

- daň z nemovitostí

- splatnost celé daně (poplatníci s daňovou povinností do 1000 Kč včetně)

- splatnost 1. splátky daně (poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč s výjimkou poplatníků samostatně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb - dále jen „samostatně hospodařící rolníci“)

ČERVEN

středa 9.

- spotřební daň

- splatnost daně za duben

úterý 15.

- daň z příjmů

- pololetní a čtvrtletní záloha na daň

pátek 25.

- spotřební daň

- daňové přiznání za květen

- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za květen (pokud vznikl nárok)

- daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za květen

středa 30.

- daň z příjmů

- přiznání k dani a daň za rok 2003

- daň z nemovitostí

- splatnost 2. splátky daně (poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč s výjimkou samostatně hospodařících rolníků)

ČERVENEC

pondělí 12.

- spotřební daň

- splatnost daně za květen

čtvrtek 15.

- daň silniční

- záloha na daň za 2. čtvrtletí

pondělí 26.

- spotřební daň

- daňové přiznání za červen

- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za červen (pokud vznikl nárok)

- daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za 2. čtvrtletí a za červen

SRPEN

pondělí 9.

- spotřební daň

- splatnost daně za červen

středa 25.

- spotřební daň

- daňové přiznání za červenec

- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za červenec (pokud vznikl nárok)

- daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za červenec

úterý 31.

- daň z nemovitostí

- splatnost 1. splátky daně (samostatně hospodařící rolníci s daňovou povinností vyšší než 1 000 Kč)

ZÁŘÍ čtvrtek 9. - spotřební daň - splatnost daně za červenec středa 15. - daň z příjmů - čtvrtletní záloha na daň pondělí 27. - spotřební daň - daňové přiznání za srpen - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za srpen (pokud vznikl nárok) - daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za srpen čtvrtek 30. - daň z nemovitostí - splatnost 3. splátky daně (poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč s výjimkou samostatně hospodařících rolníků) ŘÍJEN pondělí 11. - spotřební daň - splatnost daně za srpen pátek 15. - daň silniční - záloha na daň za 3. čtvrtletí pondělí 25. - spotřební daň - daňové přiznání za září - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za září (pokud vznikl nárok) - daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za 3. čtvrtletí a za září LISTOPAD úterý 9. - spotřební daň - splatnost daně za září čtvrtek 25. - spotřební daň - daňové přiznání za říjen - daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za říjen (pokud vznikl nárok) - daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za říjen úterý 30. - daň z nemovitostí - poslední splátka daně (všichni poplatníci s daňovou povinností vyšší než 1000 Kč) PROSINEC **

pátek 10.

- spotřební daň

- splatnost daně za říjen

středa 15.

- daň z příjmů

- pololetní a čtvrtletní záloha na daň

- daň silniční

- záloha na daň za říjen a listopad

pondělí 27.

- spotřební daň

- daňové přiznání za listopad

- daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů a zelené nafty za listopad (pokud vznikl nárok)

BRAND24

- daň z přidané hodnoty

- daňové přiznání a daň za listopad

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).