Menu Zavřít

Daňové přiznání v interaktivních PDF na webu České daňové správy

17. 3. 2011
Autor: profit

Na stránkách České daňové správy jsou zdarma ke stažení PDF formuláře pro různé typy daní včetně daňového přiznání fyzických osob, které je nutné podat do konce března 2011, příp. do konce června 2011.

Foto: Profimedia.cz

Daňoví poplatníci, kteří nechtějí zaslat daňové přiznání k dani z příjmů fyzické osob elektronicky, je díky tomu mohou rychle a jednoduše vyplnit, vytisknout a doručit na místně příslušný finanční úřad.

BRAND24

Formuláře, které pro Českou daňovou správu vytvořila společnost AMOS Software, jsou interaktivní, takže závislé položky jsou dopočítány automaticky a jsou k dispozici včetně všech příloh. Pro vyplnění těchto formulářů a jejich následné uložení nebo vytištění přitom stačí mít nainstalovaný zdarma dostupný Adobe Reader.

Mimo daňového přiznání fyzických osob naleznou uživatelé na stránkách České daňové správy také formuláře pro daň z příjmu FO ze závislé činnosti a z funkčních požitků, daň z příjmů právnických osob, daň z přidané hodnoty, daň dědickou, darovací a z převodu nemovitostí. Všechny formuláře jsou k dispozici na adrese http://cds.mfcr.cz/i-formulare.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).