Menu Zavřít

CzechTrade nabízí kurzy pro exportéry

17. 9. 2007
Autor: Euro.cz

Přípravu na působení na zahraničních trzích pro zástupce tuzemských firem přiravila agentura CzechTrade. Od 11. října začíná první ročník kurzu „Úspěšný exportér“.

Přípravu na působení na zahraničních trzích pro zástupce tuzemských firem přiravila agentura CzechTrade. Od 11. října začíná první ročník kurzu „Úspěšný exportér“.

„Kurz je dalším kvalitativním stupněm přípravy firem na jejich expanzi v zahraničí, kterou agentura CzechTrade nabízí svým klientům v rámci služeb exportního vzdělávání,“ říká ředitelka odboru lidských zdrojů CzechTrade Lada Rindošová.

Vzdělávací kurz pod hlavičkou Exportní akademie bude zaměřen na zahraniční obchod, a to na oblasti odborných znalostí i takzvaných měkkých dovedností. V deseti samostatných modulech bude výuka věnována aktuálním trendům v oblasti mezinárodního obchodu, financování a pojišťování zahraničního obchodu, obchodním metodám, operacím a nástrojům, mezinárodní marketingové komunikaci, problematice efektivní prezentace na zahraničním veletrhu, základům mezinárodního práva, podpoře podnikání z fondů Evropské unie, ale prostor bude i na prezentační dovednosti, efektivní metody obchodního vyjednávání a obchodní etiketu.

BRAND24

Výuka probíhá jednou týdně ve čtvrtek od 9 do 17 hodin. První absolventi převezmou certifikát úspěšného exportéra v polovině prosince na neformálním setkání se zástupci firem, které už mají s exportem bohaté zkušenosti.

Cena kurzu je 25 000 Kč za jednoho účastníka a zahrnuje i kvalitní odborné materiály ke každému výukovému modulu. Přihlášky je možné zasílat na seminare@czechtrade.cz.  

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).