Menu Zavřít

Čtvrtý ProLogis park přilákal společnost Solid Logistics

4. 5. 2011
Autor: profit

Společnost ProLogis, mezinárodní poskytovatel distribučních nemovitostí, dnes oznámil podepsání nájemní smlouvy na 33 500 metrů čtverečních moderních skladových prostor v ProLogis Parku Teresin se společností Solid Logistics, poskytovatelem komplexních dovozních i vývozních logistických služeb všemi způsoby dopravy na domácích i mezinárodních tazích.

Čtvrtý ProLogis park přilákal společnost Solid Logistics

Foto: ProLogis

Na základě nové smlouvy bude společnost Solid Logistics využívat 8 500 metrů čtverečních prostor v budově 1 a 27 000 metrů čtverečních v budově 2 v ProLogis Parku Teresin umístěném 40 kilometrů západně od centra Varšavy, v těsné blízkosti silnice E-30 vedoucí z Varšavy do Berlína. Pronajaté prostory budou využívány na poskytování logistických služeb výrobci bílého zboží. Společně s touto transakcí si společnost Solid Logistics nyní pronajímá celkem 63 000 metrů čtverečních skladových prostor ve čtyřech distribučních parcích společnosti ProLogis v Polsku.

Touto transakcí chceme sloučit distribuční operace v jedné lokalitě pro jednoho z našich klíčových zákazníků,” vysvětluje Jarosław Dłużak, Warehouse Logistics Manager společnosti Solid Logistics. „Nyní budeme schopni usměrnit distribuční procesy a zajistit, že zboží bude doručeno vždy včas a výše stavu zásob bude pod kontrolou.”

Toto je již čtvrtý park společnosti ProLogis, ve kterém Solid Logistics působí,” řekl Dariusz Proniewicz, leasing manager společnosti ProLogis v Polsku. „Již expanze zákazníka v rámci jednoho parku je úspěchem, ale když se zákazník rozhodne založit většinu svých operací na budovách nabízených jedním poskytovatelem skladových prostor, je to opravdový úspěch. Jsme hrdí, že se společnost Solid Logistics opět rozhodla pro partnerství s naší společností.

BRAND24

ProLogis Park Teresin se skládá ze šesti budov o celkové rozloze 160 000 metrů čtverečních. Díky své strategické poloze v blízkosti důležitých dopravních tahů a vlastní železniční přípojce nabízí park výborné dopravní možnosti a distribuci zboží jak na domácí trh, tak na trhy ve střední a východní Evropě a v Rusku.

Mezi další zákazníky ProLogisu v tomto parku patří společnosti DHL, Schenker a Viva Manufacturing. Portfolio ProLogisu ve Varšavě a okolí zahrnuje devět distribučních parků (39 budov) o celkové rozloze přibližně 765 000 metrů čtverečních skladových prostor v těchto strategických lokalitách: Varšava, Janki, Nadarzyn, Błonie, Teresin, Sochaczew. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).