Menu Zavřít

ČSON

21. 7. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

České a slovenské odborné nakladatelství (ČSON) vyměnilo generálního ředitele. Jána Krajče ve funkci ředitele nahradila Ivona Matuliková-Langnerová. Ta přichází z nakladatelství Ringier v Bratislavě, kde působila čtyři roky jako marketingová ředitelka a členka vrcholového vedení. ČSON patří do nakladatelské skupiny Deutscher Fachverlag. V Česku a na Slovensku vydává odborné časopisy, jako jsou Moderní obchod, Food Service,
Textil Žurnál, Maso a Svět balení.

JWT Praha
Novým výkonným ředitelem mezinárodní komunikační agentury JWT Praha se stal Marek Šíma. Ve funkci nahradil Brittu Plattnerovou. Šíma je zakládajícím členem agentury. Plattnerová bude pracovat ve Vídni. Nadřízeným Šímy a Plattnerové bude Jörg Spreitzer, šéf vídeňské a pražské pobočky JWT.

BRAND24

Z1
Digitální televize Z1 vymění generálního ředitele. Martina Mrnku nahradí ve vedení a představenstvu stanice bývalý šéfredaktor internetového zpravodajství TV Nova Zdeněk Šámal (43). Mrnka se přesune do dozorčí rady vlastníka licence Z1, akciové společnosti První zpravodajská. Šámal působil v 90. letech mimo jiné čtyři roky jako televizní zpravodaj v Rusku, v roce 2001 spoluvytvářel na Slovensku zpravodajský kanál TA3. Později, už jako ředitel zpravodajství ČT, zakládal zpravodajskou stanici ČT24 (a ve stejné době vznikal i sportovní kanál ČT4). Jeho posledním působištěm bylo internetové zpravodajství televize Nova.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).