Menu Zavřít

Co zbude pro podnikatele?

13. 3. 2006
Autor: Euro.cz

(reakce na téma z Profitu č. 7/2006) Co zbude pro podnikatele? Obávám se, že odpověď znám. Je to jediné slovo. Jen nevím, jestli se otiskování vulgarismů hodí do Profitu. Začíná to na H (a nemyslím Hodně).

(reakce na téma z Profitu č. 7/2006)

Co zbude pro podnikatele? Obávám se, že odpověď znám. Je to jediné slovo. Jen nevím, jestli se otiskování vulgarismů hodí do Profitu. Začíná to na H (a nemyslím Hodně).

Jan Beran autodoprava

Naše malé a střední podniky v současné době vytvářejí asi 35 procent hrubého domácího produktu, což je však stále ještě podstatně méně, než je tomu v ekonomicky nejvyspělejších zemích. To má zároveň i mimořádný význam pro snižování nezaměstnanosti, protože tento sektor je největším zaměstnavatelem, jeho rychlý růst podněcuje konkurenční dynamiku ekonomiky a přímo či nepřímo působí na velké podniky, zejména v oblasti zvyšování efektivnosti a inovací. Malé a střední podnikání je páteří každé ekonomiky a je hybnou silou inovací, zaměstnanosti a sociální integrace. Soustředit pozornost je proto podle mého názoru nezbytné také na akutní potřebu ve větší míře než doposud podpořit činnost malých a středních českých subdodavatelských firem ve vztahu k velkým nadnárodním společnostem, především v oblastech výroby s vysokou přidanou hodnotou, s cílem podpořit jejich působení na globálním trhu.

BRAND24

Petr Braný, poslanec za KSČM Je dobře, že Profit pravidelně dává poměrně velký prostor komunistům. Mnozí z nás si mysleli, že rudá hrozba je už definitivně zažehnána. Ale není. Díky vám víme, co chystají (pro nás zkušené je neskutečné, že třeba slibují větší podporu podnikání). Takže mobilizuji všechny: Lidi, jděte k volbám a přesvědčte o tom prosím i vaše okolí. Když dáte přednost vlastní pohodlnosti a zůstanete doma nebo pojedete na chalupu, vydělají na tom jenom komunisté. A vy se pak budete divit, proč se vám a vaší rodině daří čím dál tím hůř. A jednoho dne opět někdo zazvoní u vašeho rodinného domku a řekne vám, abyste se sestěhovali do jedné místnosti a povinně k sobě přijali další tři rodiny.

Jana Roubalová

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).