Menu Zavřít

Co vám přinese Profit č.02 ?

7. 1. 2011
Autor: profit

Hlavním tématem druhého čísla Profitu v roce 2011 je situace kolem českých lékařů. O tom, že být lékařem není profese pro každého, si naši redaktoři popovídali s přednostou z IKEMu Janem Pirkem.

Foto: Profit

A co víc si můžete v pondělním čísle Profitu přečíst? Mimo hlavního tématu - úprku českých lékařů z nemocnic se dozvíte například to, jak je na tom ČR v porovnání s ostatními zeměmi v počtu transplantací.

Reality: Trh s nemovitostmi

Loňský rok znamenal pro tuzemský realitní trh pokles cen nemovitostí

i počtu obchodů. I letos budou podle odborníků Češi nákup nemovitosti dobře zvažovat a hledět především na cenu.

Design: Současné hračky

Promyšlené tvary, nové funkce a především prostor pro rozvoj fantazie dětí nabízejí současné hračky, které navrhují čeští i zahraniční designéři. Nemusí jít přitom o revoluční novinky. S takovým „igráčkem“ už si hrálo několik generací dětí. Vždyť první pracovník z plastu byl vyroben v roce 1977.

Kariéra: Jak napsat životopis

Životopis musí zaujmout, a to hned na první pohled. Do firem jich chodí stovky a manažeři jejich čtení věnují jen pár minut. Uspějete-li s životopisem, čekají vás dvě až tři kola výběrového řízení a několikatýdenní čekání na jeho výsledek.

BRAND24

Cestování: Kanárské ostrovy

Písečné duny jako na Sahaře, nádherné moře, měsíční krajina, ráj surfařů, výtečné víno, tradiční doutníky, spousta zábavy, válení se na plážích, ale třeba také pohyb, sport, turistika. To vše a ještě mnohem více mohou být Kanárské ostrovy. Navštivte je spolu s příštím číslem nového Profitu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).