Menu Zavřít

CMC Graduate School of Business otevřela novou pobočku

23. 3. 2011
Autor: profit

CMC Graduate School of Business otevírá své nové výukové prostory na Hradčanském náměstí v Praze. Vzhledem k narůstajícímu zájmu ze strany manažerů o možnosti dalšího profesního vzdělávání se škola rozhodla pro další expanzi.

Foto: CMC

V reprezentativních prostorách v centru Prahy bude nabízet některé ze vzdělávacích kurzů, které se tímto způsobem ještě více přiblíží většímu počtu zájemců.

K otevření nových prostor nás vedla hlavně stále narůstající poptávka našich studentů, kteří se rekrutují především z Prahy a nejbližšího okolí, po zřízení výukových prostor blíže jejich pracovištím a domovům,“ říká ředitel Graduate School of Business Tomáš Janča a dodává. „Významnou roli při rozhodování o umístění nových prostor hrál fakt, že pro mnohé studenty bylo časově náročné dojíždět na kurzy až do Čelákovic. Prostřednictvím skvělé lokality přímo v centru Prahy bychom chtěli tento hendikep zcela odstranit.

BRAND24

Slavnostního otevření nové pobočky se zúčastnil kromě velkého množství absolventů vzdělávacího programu MBA také guvernér České národní banky Miroslav Singer, který se ve své prezentaci věnoval aktuálnímu makroekonomickému a měnovému vývoji v České republice, nedávnému vývoji v eurozóně a implikacemi pro ČR, přičemž závěrem nastínil nejnovější prognózy ČNB pro nadcházející období.

Pražská pobočka CMC Graduate School of Business sídlí na Hradčanském náměstí. Je zde moderně vybavená učebna s kapacitou cca 30 studentů a zázemí pro lektory a ostatní zaměstnance CMC. Škola předpokládá, že prostory budou využity především pro víkendový MBA program, ale i pro další vzdělávací kurzy. Pražská pobočka CMC Graduate School of Business přivítá své první studenty již v nejbližších týdnech.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).