Menu Zavřít

České firmy navštíví Čínu

22. 5. 2006
Autor: Euro.cz

Účast českých podnikatelů na prestižní multioborové mezinárodní kontaktní akci EU-China Partenariat 2006 organizuje Hospodářská komora České republiky. Akce se uskuteční v rámci programu Asia Invest ve dnech 9. a 10. listopadu v Chengdu, hlavním městě čínské provincie S’čuan.

Jedná se o kontaktní podnikatelské setkání typu Europartenariat, kde se zhruba 400 zaregistrovaných podnikatelů ze všech zemí Evropské unie bude moci setkat s přibližně 500 vybranými firmami z celého území Číny. Nad výběrem dohlíží experti Evropské komise, což znamená vysoké nároky na kvalitu čínských podniků.

BRAND24

Akce EU-China Partenariat 2006 je zaměřena na následující obory: strojírenství, stavebnictví a inženýrink, informační a komunikační technologie, elektronika a elektronické součástky, zdravotnická technika a farmaceutika, cestovní ruch, životní prostředí (technologie, výrobky a podobně), zemědělství a biotechnologie.

Akce se bude moci zúčastnit prvních 15 přihlášených českých firem, které splní veškeré podmínky registrace. Další informace o akci lze získat na webu www.euchinapartenariat.com/ english nebo prostřednictvím Hospodářské komory České republiky (tel. 296 646 253 nebo 296 646 255, e-mail hansl@komora.cz).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).