Menu Zavřít

Centrum Stop Shop míří do Znojma

7. 4. 2008
Autor: Euro.cz

Nový řetězec nákupních center Stop Shop se rozšíří do Znojma.

V areálu o rozloze 5200 metrů čtverečních vedle obchodního domu Interspar se bude prodávat textil, obuv, drogerie a domácí potřeby. Výstavba osmi obchodů a parkoviště pro 140 automobilů vyjde na zhruba 100 milionů korun. „Otevření centra plánujeme na konec května 2009,“ řekl vedoucí projektu Stop Shop Marek Malý. Podobné centrum funguje již v Uherském Hradišti, během několika let by v Česku mělo fungovat až 65 Stop Shopů.

BRAND24

Nákupní centra Stop Shop v Česku staví rakouská realitní společnost Immoeast. V současné době připravuje podle internetových stránek www.stop-shop.cz stavbu centra v 17 lokalitách, na Moravě by se ještě letos měly obchody otevřít například v Břeclavi nebo Hranicích na Přerovsku. Firma se zaměřuje především na města s nejméně 15 tisíci obyvateli, v lázeňských a turistických oblastech i v desetitisícových městech.

Stop Shopy by měly mít zhruba osm až deset obchodů, které se nacházejí zpravidla vedle existujícího hypermarketu, supermarketu či diskontu. V rámci jednotlivých center stojí obchody samostatně, bez společné pasáže.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).