Menu Zavřít

Byty U Dubu nabízejí bydlení za dostupné ceny a lidé na ně reagují a kupují.

17. 6. 2014
Autor: Redakce

Dvoupokojový byt za necelé dva miliony korun v Praze? Jde to.

Najdete ho v projektu Byty U Dubu, kde cena za metr čtvereční začíná na necelých 35 tisících korunách, díky čemuž tato novostavba nabídne jedny z nejlevnějších nových bytů v Praze. Za první 3 měsíce bylo v projektu Byty u dubu z celkového počtu 157 bytů prodáno 30%.

Projekt, který už brzo začne vyrůstat na prostranství mezi ulicemi Generála Šišky, Soukalova a K Dolům v Praze 4 – Modřanech, rozhodně neleží na okraji metropole, kam z Václavského náměstí pojedete městskou dopravou hodinu. Naopak – tramvají, jejíž zastávka je na dohled, se dostanete do centra za necelou půl hodinku. Připočtěte si ještě veškerou občanskou vybavenost, která je v této zabydlené oblasti již k dispozici, a zjistíte, že před sebou máte nabídku, která se hned tak neopakuje. A to má projekt ještě jeden bonus navíc – je navržen tak, aby byl maximálně úsporný především z hlediska provozních nákladů svých budoucích obyvatel. Bude disponovat průkazem energetické náročnosti B, což je druhý nejvyšší stupeň. Díky tomu majitelé bytů ušetří především za vytápění, ale i za další energie.

Pokud si svůj život nedovedete představit bez sportu, i tehdy vás tento projekt uspokojí. Sjedete pár minut tramvají a budete u vyhlášené branické cyklo a in-line stezky, která vede po pravém vltavském břehu. Na dohled je i Freestyle park Modřany, sportovní areál Hamr, areál pro děti v bývalé vodárně v Braníku či golfový klub v Hodkovičkách. Dáváte-li přednost klidnějším procházkám, určitě vás potěší nedaleká přírodní památka Modřanská rokle v údolí Libušského potoka.

Kvalita, prostor a bezpečnost

Dub má většina z nás spojena se slovy síla, dlouhověkost a solidnost. Často se setkáte i se slovy krása, majestátnost, košatost,… Stejnými vlastnosti oplývá i projekt Byty U Dubu. Jeho architektem je ateliér ABM architekti, který pod taktovkou Ing. arch. Petra Bouřila vytvořil bytový dům členěný do tří částí se samostatnými vchody. Dům disponuje dvěma podzemními a osmi nadzemními podlažími. Od pátého podlaží se hmota domu postupně zmenšuje, takže v posledním, osmém podlaží jsou jen tři byty. V suterénu nechybí sklepy, garážová stání a společné prostory v podobě míst na kola a dětské kočárky. V domě jsou i nebytové prostory určené pro menší provozovny, jako třeba kadeřnictví.

Téměř všechny bytové jednotky mají balkony, zasklené lodžie nebo terasy, některé s opravdu velkou plochou, kterou oceníte zejména v letních měsících. Za pozornost stojí i fakt, že vnitřní příčky v bytech jsou zděné cihelné. V ceně je základní vybavení bytu, to si však budoucí obyvatelé mohou zvolit z nabízeného standardu v rámci klientských změn – ten zahrnuje třeba obklady a dlažby v koupelnách, na toaletách a v zádveří bytů, podlahové krytiny, sanitu a další.

Důraz je kladen na bezpečnost. Celý dům bude uzavřen elektronickým vrátným, bude připraven na kamerový systém a připojení na pult centralizované ochrany, v každém bytě bude domácí telefon. Vjezd do garáží bude ovládán vstupním čipem. Vstupní dveře bytů budou protipožární osazené panoramatickým kukátkem.

Užitečné info
Termín dokončení: 4. čtvrtletí 2016
Cena: od 34 612 Kč/m2 vč. DPH
Počet bytů: 157 v dispozicích 1+kk až 4+kk
Energetický standard B
Prodáno: 30 % bytů v projektu
Prodejní centrum: Pasáž Koruna, Václavské nám. 1, Praha 1

Technické údaje: Vytápění dálkové, radiátory a otopné žebříky v koupelnách; balkón nebo terasa u většiny bytů; možnost přikoupení sklepní kóje a garážového stání; elektronický vrátný, domovní telefon, příprava na instalaci kamerového systému a připojení k PCO, vjezd do garáží ovládaný vstupním čipem

Developer: Kuchař&Thein s.r.o.
Architekt: ABM Architekti
Kontakt: www.byty-u-dubu.cz, +420 777 432 432

Byty U Dubu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).