Menu Zavřít

Businessinfo.cz

22. 10. 2007
Autor: Euro.cz

PROGRAM MARKETING POMÁHÁ PŘI VSTUPU NA TRHY

Cíl: Program Marketing je součástí Operačního programu Podnikání a inovace (OPPI) a je zaměřený na rozvoj aktivit českých exportérů na zahraničních trzích a zvýšení využití exportních příležitostí, které na světovém trhu existují.

Popis: V rámci programu je podporováno např. získávání marketingových informací v souvislosti se vstupem na zahraniční trhy, tvorba studií vstupu na tyto trhy, prezentace podniku na veletrzích a výstavách v zahraničí a s tím související tvorba propagačních materiálů. Podpora je poskytována formou dotace ve výši 100 tisíc až dva miliony korun.

Termín: Příjem elektronických registračních žádostí o poskytnutí dotace probíhá prostřednictvím internetové aplikace eAccount. Příjem registračních žádostí končí 31. prosince 2007.

BRAND24

Kontakt: Česká agentura na podporu obchodu/CzechTrade, Dittrichova 21, Praha 2. Tel.: 224 907 575, e-mail: olga.kedronova@czechtrade.cz, www. czechtrade.cz. Další dokumenty jsou k dispozici na webových stránkách www.mpo.cz a www. czechinvest.org.

PERFORMANCE BOND Popis: Bankovní záruka České exportní banky. Banka může ručit po celé období dodávek až do kvalitativní přejímky, může však zárukou krýt i celou dobu platnosti technické záruky na dodané zařízení. Cíl: Tento typ záruky může zajišťovat splnění smluvních podmínek vývozcem, dosažení konkrétních parametrů stanovených ve smlouvě o vývozu a jiných podmínek. Plněním této záruky se vrací příslušná část kupní ceny dovozci. Záruka může obsahovat redukční klauzuli, tzn. výše záruky se může snižovat úměrně realizované části smlouvy o vývozu. Kontakt:** Česká exportní banka, a. s., Vodičkova 34, Praha 1. Tel.: 222 843 111, e-mail: ceb@ceb.cz, www.ceb.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).