Menu Zavřít

Businessinfo.cz

31. 12. 2007
Autor: Euro.cz

ZÁRUKA ZA BANKOVNÍ ÚVĚR V PROGRAMU PANEL

Cíl: Program PANEL je zaměřen na podporu oprav bytových domů postavených panelovou technologií.

Popis: Záruka za bankovní úvěr je zpravidla poskytována po celou dobu splatnosti úvěru, a to až do výše 70 procent nesplacené jistiny úvěru. Záruka usnadňuje získání úvěru v případě vyšší rizikovosti klienta. Využití záruky zároveň zvyšuje bonitu klienta, což se může pozitivně promítnout i do výše úrokové sazby. Příjemcem podpory může být fyzická nebo právnická osoba se sídlem na území ČR, která je vlastníkem nebo spoluvlastníkem panelového domu nebo je vlastníkem bytové nebo nebytové jednotky v panelovém domě, případně i společenství vlastníků jednotek vzniklé podle zákona o vlastnictví bytů.

Kontakt: Českomoravská záruční a rozvojová banka, a. s., Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1, tel.: 255 721 111, fax: 255 721 110, e-mail: info@cmzrb.cz, www.cmzrb.cz. Informace lze získat i na všech regionálních pobočkách banky.

BID BOND – ZÁRUKA ZA NABÍDKU

Cíl: Bankovní záruka České exportní banky (ČEB). Záruka za nabídku zajišťuje závazek vývozce uzavřít smlouvu o vývozu v případě úspěšné nabídky v tendru.

BRAND24

Popis: Podle této záruky ČEB odškodní vypisovatele trendu v případě, že vývozce uspěje v tendru, ale nedodrží podmínky jím předložené nabídky. Nedodržením podmínek může být např. změna ceny, dodací lhůty nebo parity, popř. odstoupení od úmyslu uzavřít smlouvu o vývozu. Poplatek za vystavení záruky závisí na ratingu vývozce.

Kontakt: Česká exportní banka, a.s. Vodičkova 34, Praha 1, tel.: 222 843 111, e-mail: ceb@ceb.cz, www.ceb.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).