Menu Zavřít

Businessinfo.cz

17. 12. 2007
Autor: Euro.cz

BEZÚROČNÉ ÚVĚRY PRO ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE

Cíl: Cílem programu TRH je usnadnit na území hlavního města Prahy přístup k externímu financování pro projekty začínajících podnikatelů a realizaci podnikatelských projektů malých a středních podnikatelů zaměřených na investice. Podpora je poskytována ve formě bezúročného úvěru, zvýhodněné záruky s finančním příspěvkem k zaručovanému úvěru nebo zvýhodněné záruky.

Popis: Projekt musí splňovat tyto podmínky: a) musí se převážně týkat ekonomické činnosti uvedené v seznamu odvětvové klasifikace ekonomických činností, který je přílohou programu, b) musí být realizován v Praze.

Kontakt: Českomoravská záruční a rozvojová banka, a. s., Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1, tel.: 255 721 111, fax: 255 721 110, e-mail: info@cmzrb.cz, www.cmzrb.cz.

PODPORA PRO CENTRA STRATEGICKÝCH SLUŽEB

BRAND24

Popis: Strategické služby představují služby s mezinárodním zaměřením, s vysokou přidanou hodnotou, podporující zaměstnanost kvalifikovaných expertů v centrech pro vývoj softwaru, odborných řešitelských centrech, centrech pro opravu špičkových technologií, centrech sdílených služeb či zákaznické podpory. Investiční podpory v oblasti technologických center a center strategických služeb se řídí národním Rámcovým programem pro podporu technologických center a center strategických služeb. Podpora pro centra strategických služeb je v rámci tohoto programu poskytována formou dotace na podnikatelskou činnost, případně dotace na školení a rekvalifikaci. Podmínkou je minimální investice ve výši 10 milionů korun a určitý počet nově vytvořených pracovních míst.

Kontakt: CzechInvest, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, telefon: 296 342 579, fax: 296 342 543, e-mail: pobidky@czechinvest.org, www.czechinvest.org.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).