Menu Zavřít

BUSINESSINFO. CZ

9. 10. 2006
Autor: Euro.cz

ÚVĚRY NA OPRAVY PANELOVÝCH DOMŮPopis: Program PANEL je zaměřen na podporu oprav bytových domů postavených panelovou technologií. Záruka za bankovní úvěr je zpravidla poskytována po celou dobu splatnosti úvěru a to až do výše 70 % nesplacené jistiny úvěru. Záruka usnadňuje získání úvěru v případě vyšší rizikovosti klienta.

ÚVĚRY NA OPRAVY PANELOVÝCH DOMŮ

Popis: Program PANEL je zaměřen na podporu oprav bytových domů postavených panelovou technologií. Záruka za bankovní úvěr je zpravidla poskytována po celou dobu splatnosti úvěru a to až do výše 70 % nesplacené jistiny úvěru. Záruka usnadňuje získání úvěru v případě vyšší rizikovosti klienta. Využití záruky zároveň zvyšuje bonitu klienta, což se může pozitivně promítnout i do výše úrokové sazby.

Příjemce podpory: Fyzická nebo právnická osoba se sídlem na území České republiky, která je vlastníkem či spoluvlastníkem panelového domu, nebo je vlastníkem bytové nebo nebytové jednotky v panelovém domě, případně i společenství vlastníků jednotek vzniklé podle zákona o vlastnictví bytů.

Termín: Žádost musí být předložena nejpozději do šesti měsíců od uzavření smlouvy o úvěru na financování opravy domu.

Kontakt: Českomoravská záruční a rozvojová banka, Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1, tel.: 255 721 111, e-mail: info@cmzrb.cz.

POJIŠTĚNÍ VÝVOZNÍHO DODAVATELSKÉHO ÚVĚRU

Popis: Exportní garanční a pojišťovací společnost pojišťuje riziko nezaplacení pohledávky v důsledku politické, finanční a makroekonomické situace země zahraničního odběratele, tedy z důvodů, které mají z hlediska obchodních partnerů povahu vyšší moci. Dále pojišťuje i nezaplacení pohledávky z důvodů doložené nebo předpokládané platební neschopnosti zahraničního odběratele nebo jeho platební nevůle.

Kontakt: Exportní garanční a pojišťovací společnost (EGAP), Vodičkova 34/701, 111 21 Praha 1, tel.: 222 841 111, e-mail: info@egap.cz.

BRAND24

Tuto část připravuje internetový server

Bezplatný odběr týdenních novinek lze objednat na www. BusinessInfo.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).