Menu Zavřít

Brzobohatý Brož & Honsa

16. 9. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Seniorním právníkem moskevské pobočky přední české advokátní kanceláře Brzobohatý Brož & Honsa (BBH) se stal Sergey Shevchenko. V rámci moskevské kanceláře se specializuje zejména na poradenství ruským a mezinárodním společnostem v otázkách vzniku, restrukturalizace, financování, likvidace a konkursu. Shevchenko vystudoval Státní institut mezinárodních vztahů ministerstva zahraničí v Moskvě. Hovoří rusky a anglicky.

PESKIM
Pozici finančního analytika ve společnosti PESKIM obsadil Petr Eliáš. Po absolvování České zemědělské univerzity v Praze působil ve společnosti Animalco. Mluví anglicky a německy. Mezi jeho zájmy patří fotbal, cestování a jízda na kajaku. Novou účetní společnostiPESKIM se stala Iryna Zyubrytska. Studovala Národní technickou univerzitu v Doněcku. Dříve pracovala ve společnostech Sodexho a Oldi Plus. Hovoří rusky a anglicky. K jejím zálibám patří volejbal, lyžování a literatura.

BRAND24

ABRA Software
Společnost ABRA Software jmenovala Marka Švece do funkce ředitele nepřímého prodeje. Nový ředitel má v oblasti prodeje velké zkušenosti. Pět let působil v SAP ČR. Ve společnosti ABRA bude odpovědný zejména za další růst partnerské sítě a optimalizaci jejích vztahů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).