Menu Zavřít

Bořek Carda, Paul Blackman, Magda Cieliczko

15. 3. 2010
Autor: Euro.cz

Colliers International mgr.

BRAND24

ředitelé
Česká pobočka mezinárodní realitně poradenské společnosti Colliers International má nového provozního ředitele, kterým byl jmenován Bořek Carda (32). Carda vystudoval Fakultu informatiky a statistiky na VŠE v Praze. V současné době studuje mezinárodní účetní program ACCA. Již během studií založil a šest let úspěšně řídil vlastní společnost Myst zabývající se vývojem informačních systémů. Do Colliers International přišel v roce 2005. Je ženatý a má dvě děti. Hovoří anglicky a mezi jeho záliby patří IT, dobré knihy, filmy a automobilový sport.
Do pozice ředitele oddělení kancelářských nemovitostí pro střední a východní Evropu byl jmenován Paul Blackman (35), který přichází na nový post z pozice ředitele oddělení kancelářských nemovitostí Colliers International v Rusku. Má více než třináct let zkušeností z kancelářského trhu. Je členem Královského institutu certifikovaných znalců (RICS), hovoří anglicky a francouzsky a domluví se také německy, rusky a polsky.
Magda Cieliczko (32) byla jmenována novou ředitelkou komunikace Colliers International pro střední a východní Evropu. V Colliers International pracuje pátým rokem a má více než třináctileté zkušenosti z vydavatelství a marketingových oddělení realitně poradenských společností. Vystudovala London School of Public Relations a vedle polštiny se domluví anglicky, francouzsky a ukrajinsky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).