Menu Zavřít

Babišův exnáměstek Wagenknecht jde do Soukupových médií

22. 6. 2016
Autor: čtk

Bývalý náměstek ministra financí Andreje Babiše Lukáš Wagenknecht bude vedoucím analytikem ekonomických událostí investigativního týmu vydavatelství Empresa Media Jaromíra Soukupa.

Investigativní oddělení má na starosti odbornou a technickou podporu redaktorů titulů vydavatelství. Babiš odvolal Wagenknechta z místa náměstka loni v červnu.

„Média mě vždy přitahovala. Analytická práce v ekonomických tématech mě vždy bavila a jsem rád, že ji mohu nyní uplatnit zase v poněkud jiném prostoru,“ uvedl Wagenknecht.

Vydavatelství Empresa Media rozšiřuje investigativní oddělení v souladu se svou strategií posilování zpravodajského obsahu a pozice na trhu. „I v letošním roce pokračujeme v investicích do mediální skupiny, jejichž cílem je ještě více posílit naši pozici na trhu. Lukáš Wagenknecht v průběhu své profesní kariéry prokázal schopnosti; věřím, že je uplatní i u nás,“ uvedl předseda představenstva Empresa Media Jaromír Soukup.

Vydavatelství Empresa Media vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, časopis Faktor S, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, měsíčník Interview, časopis Exkluziv, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

BRAND24


Přečtěte si také:

Partner White & Case Michal Smrek posiluje Šlemrovu R2G

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).