Menu Zavřít

Aon Risk Solutions v Česku a na Slovensku povede Radovan Škultéty

2. 9. 2016
Autor: Aon Risk Solutions

Novým generálním ředitelem divize Aon Risk Solutions Česká a Slovenská republika společnosti Aon Central and Eastern Europe se sídlem v Praze se stal k 1. září 2016 Radovan Škultéty.

Radovan Škultéty vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě. Své znalosti se rozhodl uplatnit a rozvíjet v oblasti pojišťovnictví, kde se pohybuje více než sedmnáct let. Svoji kariéru na Slovensku začal v pojišťovně Zurich Insurance Company, kde pracoval jako právník a posléze upisovatel odpovědnostních rizik.

Od roku 2002 působil v společnosti Marsh, kde v roce 2004 přijal funkci obchodního ředitele a od konce roku 2006 dále působil jako vedoucí organizační složky Triglav Insurance Company na Slovensku. Během své dlouholeté kariéry také úzce spolupracoval s českým pojistným trhem.

BRAND24

Pozici generálního ředitele divize Aon Risk Solutions Česká a Slovenská republika Radovan Škultéty převzal z pozice vedoucího organizační složky Aon na Slovensku, ve které působil od roku 2009.

Skupina Aon je poskytovatelem řízení rizik, pojistného a zajistného makléřství a řešení lidských zdrojů a outsourcingu, působí ve více než 120 zemích světa.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).