Menu Zavřít

Alpiq: „Nováček“, který víří stojaté vody dodavatelů elektřiny. A těžit z toho budou zákazníci

28. 11. 2019
Autor: Alpiq

Švýcaři vyrábějí nejkvalitnější hodinky a nejlepší čokoládu. Teď chce společnost Alpiq Čechům dokázat, že mají co nabídnout i v oblasti dodávky energií. Původně švýcarská firma v Česku působí už od roku 2009, nicméně až teď coby dodavatel elektřiny a plynu českým domácnostem a firmám. Seznamte se s energetickou štikou, která své služby staví na férovém přístupu a kvalitním servisu.

Díky dlouholetému působení na trzích v řadě evropských zemí tahle švýcarská společnost ví, že si lidé potrpí na pohodlí, úsporu času, jednoduchost, férový přístup a kvalitní servis. A to i v oblasti dodávky energií. Proto přichází s efektivním řešením pro české firmy, drobné podnikatele i domácnosti.

Že jste o společnosti Alpiq ještě neslyšeli? Je pravda, že Alpiq, který v Česku působí posledních 10 let prostřednictvím dceřiných společností, o sobě zatím nedával příliš vědět. To se ale mění: Letos vznikl subjekt Alpiq Retail CZ coby nový dodavatel elektřiny a plynu českým domácnostem i firmám.

Švýcarská jednička svoje služby nabízí i Čechům

Nicméně ve Švýcarsku má firma, která vznikla spojením společností Atel a EOS, už více než 100letou historii. Dnes je dokonce největším poskytovatelem elektřiny v zemi Helvétského kříže. Sídlí v Lausanne, má přibližně 1300 zaměstnanců a také buduje a vlastní elektrárny v Itálii, Francii nebo Norsku. V produkci elektřiny se specializuje na výrobu energie z vodních zdrojů, slunce a jádra.

Přestože je Alpiq energetická firma s dlouhou tradicí, v porovnání s ostatními dodavateli působí jako mladá a dravá štička. Na rozdíl od mnohých konkurentů totiž nabízí moderní, jednoduché a efektivní řešení. Tedy přesně ty ctnosti, které klienti od švýcarské společnosti čekají.

Společnost se se svou nabídkou obrací k domácnostem, drobným podnikatelům i velkým firmám. A čím se chce odlišit od konkurence? 100% on-line řešením, které ušetří mnoho času. V Alpiqu totiž ví, jak je čas důležitý. To platí obzvlášť pro živnostníky a další drobné podnikatele, kteří si nemohou dovolit trávit čas papírováním a obíháním institucí.

BRAND24

Dodavatele změníte on-line a za pár minut

U Alpiqu si budoucí zákazník vybere na webu www.LepsiEnergie.cz nebo https://www.alpiq-energy.cz/ nejvhodnější produkt buď na základě rady webového avatara/průvodce, nebo po zadání parametrů spotřeby. Pak už jen nahraje poslední fakturu od současného dodavatele. Po nahrání faktury se předvyplní důležité smluvní údaje. Zákazník pak zadá způsoby placení, vše zkontroluje a potvrdí. V mailu, který mu následně dorazí, jsou dokumenty, které stačí podepsat buď myší, na dotykové obrazovce počítače, tabletu, nebo přes mobil.

Připadá vám takové řešení až příliš moderní a dáváte přednost „tradiční“ komunikaci s živým člověkem? Alpiq je připravený i na tuto variantu. Operátoři na telefonu jsou zkušení, dokážou poradit a najít vhodné a dlouhodobé řešení i pro velké firmy. Alpiq se zkrátka přizpůsobí přáním klienta. Vždyť jeho spokojenost je pro společnost prioritou.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).