Menu Zavřít

Alpiq – budoucnost energetiky

3. 12. 2019
Autor: Alpiq

Jakým směrem se bude vyvíjet energetika? Jak bude vypadat vztah dodavatele energií s odběrateli? Dodavatel, který bude chtít zůstat konkurenceschopný, bude muset zajistit svým zákazníkům maximální komfort a nabídnout spolehlivost a pružnost svých služeb. Společnost Alpiq je na takovou budoucnost připravena.

Jak bude budoucnost vypadat z pohledu dodavatele? Jeden z nich nabízí řešení budoucnosti už teď – Alpiq. Švýcarská společnost se stoletou zkušeností působení na energetickém trhu přispívá k udržitelnosti nejen tím, že získává energii z bezemisních zdrojů, ale také svou nabídkou energetických služeb zákazníkům. Díky vlastnímu unikátnímu on-line řešení přiblíží problematiku dodávky energie na úroveň služeb, které svým klientům poskytují moderní banky.

Co skutečně znamená „on-line“?

Na český trh přináší 100 % online řešení energetických dodávek. Toto řešení nabízí při podpisu smlouvy, kdy si budoucí zákazník vybere nejvhodnější produkt buď na základě rady webového průvodce, nebo na základě přímého zadání svých parametrů spotřeby.

Tisknutí, papírování a zasílání podepsaných smluv tam a zpět, to je energetika minulosti. U Alpiqu po výběru produktu stačí nahrát poslední fakturu od svého současného dodavatele. Po jejím nahrání se předvyplní veškeré důležité smluvní údaje, které jsou potřebné pro podpis smlouvy. Zákazník pak pouze zadá způsoby placení a vše potvrdí. Poté mu přijde e-mail, ve kterém jsou veškeré další instrukce a dokumenty, které stačí podepsat buď myší, nebo na dotykové obrazovce počítače či mobilu.

Celý proces nezabere více než 3 minuty času. Jak je to celé jednoduché, se podívejte na www.alpiq-energy.cz.

Alpiq chce v České republice nabídnout elektřinu a plyn domácnostem, podnikatelům a podnikům za férovou cenu. Nabídka obsahuje jak standardní elektřinu a plyn, tak i zelenou elektřinu z obnovitelných zdrojů.

Bez fíglů a sankcí

Se svými zákazníky chce jednat otevřeně, transparentně a férově. Každá domácnost si může Alpiq vyzkoušet a pokud nebude spokojena, může i ze smlouvy na dobu určitou, kdykoliv odstoupit, a to bez jakýchkoliv sankcí. Toto je důkaz toho, že to Alpiq myslí vážně.

BRAND24

Férová cena, 100% online změna dodavatele a žádné sankce pro domácnosti jsou jen začátek a ukazují směr, jakým se chce společnost i nadále ubírat. Alpiq bude i v budoucnu nabízet moderní řešení, která usnadňují zákazníkům život.

K tomu všemu navíc nabízí tradici a zázemí silné energetické švýcarské společnosti. Ostatně, podívejte se na www.alpiq-energy.cz, kde se můžete dozvědět o víc.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).