Menu Zavřít

AGROTURISTIKA A DIVERZIFIKACE ZEMĚDĚLSKÝCH AKTIVIT

21. 3. 2005
Autor: Euro.cz

BusinessInfo Operační program Zemědělství, Opatření 2.1., Podopatření 2.1.5. Popis: Cílem podopatření je vytvoření dalších zdrojů příjmů pro subjekty podnikající v zemědělské výrobě.

BusinessInfo

Operační program Zemědělství, Opatření 2.1., Podopatření 2.1.5.

Popis: Cílem podopatření je vytvoření dalších zdrojů příjmů pro subjekty podnikající v zemědělské výrobě. Předmětem projektu, na který lze poskytnout podporu, může být: * výstavba, rekonstrukce, modernizace a vybavení zařízení pro agroturistiku (například pokoje, prázdninové byty a domy pro hosty, prostory pro pobyt hostů, včetně sanitárních zařízení, kuchyní a jídelen pro prázdninové hosty), * zařízení a vybavení zařízení pro volný čas (pro sportovní a relaxační činnost, víceúčelová zařízení, úprava lesních a polních cest a stezek v rámci agroturistiky), * diverzifikace zemědělských činností a činností blízkých zemědělství k zajištění více aktivit nebo alternativních příjmů (výstavba, rekonstrukce a modernizace objektu určeného k provozování dané činnosti, vybavení dílny nebo provozovny), * podpora pro využívání alternativních zdrojů energie - maximálně 5 MW (určeno pro zpracování biomasy, lisovaného paliva a bioplynu -výsledkem projektu musí být tvorba tepla nebo energie).

Uzávěrka přijímání žádostí: 8. dubna 2005 (termín pro páté kolo výzev) Kontakt: Státní zemědělský intervenční fond, Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1, tel.: 222 871 620, fax: 222 871 765, e-mail: info@szif.cz

Tuto část připravuje internetový server

BusinessInfo

BRAND24

Portál pro podnikání a export

www.businessinfo.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).