Menu Zavřít

Adéla Čermáková, Vladimír Kyjonka

26. 8. 2008
Autor: Euro.cz

SAS Institute ČR mgr.

BRAND24

manažerka lidských zdrojů, business intelligence advisor
Ve společnosti SAS Institute ČR nastoupila na novou pozici manažerka lidských zdrojů Adéla Čermáková. Její zodpovědností bude řízení HR v rámci společnosti, a to v České republice a na Slovensku. Adéla Čermáková přichází ze společnosti Vodafone, kde získala během svého pětiletého působení praxi v různých HR rolích zaměřených na HR Business Partnering, recruitment a interní vzdělávání. Dále s sebou přináší i zkušenosti z konzultantské pozice v personální agentuře a také z personálního serveru, kde pracovala jako projektová manažerka. Adéla Čermáková má ekonomické vzdělání doplněné o studium managementu a marketingu, které absolvovala v Austrálii. Mezi její zájmy patří cestování, běh, lidé a dobré víno.
Na pozici Business Intelligence Advisor byl jmenován Vladimír Kyjonka, který má dlouholeté zkušenosti v oboru. Působil ve společnostech Delta, Sybase a Adastra.
Vladimír Kyjonka vystudoval informatiku na Vysoké škole ekonomické v Praze. Ve volném čase se aktivně i pasivně věnuje hudbě a cyklistice.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).