Menu Zavřít

ZMĚNY VE VEDENÍ

19. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Ixos software

Společnost Ixos software má nového jednatele a generálního ředitele. Stal se jím Tomáš Ječný, který nadále zastává i pozici obchodního ředitele. Petr Novotný, který vykonával obě uvedené funkce do konce minulého roku, se bude nadále zúčastňovat jako zaměstnanec Ixos software AG v Mnichově klíčových jednání.

Ječný, jenž je absolventem technické kybernetiky Vysokého učení technického, pracoval před svým nástupem do firmy na různých pozicích v oblasti informačních technologií ve společnostech EDS a Hewlett-Packard.

Členy vedení společnosti jsou dále prokuristka a vedoucí oddělení financí a administrativy Claudia Kohmannová, prokurista a vedoucí oddělení vývoje Hynek Syrovátka a vedoucí oddělení IT Jakub Humpolec.

Claudia Kohmannová nastoupila do firmy v dubnu 1998 jako asistentka controllingu. Vystudovala obchodní inženýrské vědy na Fachhochschule für Technik FHTE v německém Esslingenu.

Hynek Syrovátka počátkem roku 1994 nastoupil jako programátor a první zaměstnanec do nově založené pobočky společnosti Ixos software v Praze. Od roku 1997 zde pracuje jako vedoucí oddělení vývoje. V roce 1992 ukončil studium na katedře po čítačů ČVUT v Praze a v roce 1995 studium na katedře financí a účetnictví VŠE. Jakub Humpolec začal se společností spolupracovat již v roce 1994. Velkou část zaměstnaneckého poměru strávil v americké pobočce společnosti Ixos na p ozici administrátor IT a SAP systémů. Vystudoval výpočetní techniku na ČVUT.

V roce 1993 se Petr Novotný stal zaměstnancem společnosti Ixos software AG v Mnichově. Po nástupu do společnosti byl pověřen založením pobočky v České republice. Od založení pobočky v roce 1994 do prosince 1999 zastával funkci country man ažera pro Českou a Slovenskou republiku. V roce 1972 ukončil studium na katedře technické kybernetiky ČVUT v Praze. O rok později emigroval do Německa, kde působil u společnosti Siemens.

BRAND24

Společnost Ixos je celosvětový dodavatel softwarových řešení pro správu obchodních dokumentů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).